Pomůžeme podnikatelům se neztrácet v účetnictví a daních

Pomůžeme podnikatelům se neztrácet v účetnictví a daních

Začínající podnikatelé vždy stojí před rozhodnutím, zda zvolit účetnictví nebo daňovou evidenci. V těchto pojmech mnohdy tápou i ti co už se v podnikání pohybují déle a když dojde řeč na účetnictví, celí se orosí. Člověk však nemusí být na vše sám, a právě když chce rozjet podnikání, nebo se v něm udržet, nejvíce se m hodí rady odborníků a pomůže, že může část práce předat někomu jinému. Právě od toho existují účetní firmy. Zvláště menším podnikatelům nebo živnostníkům, kteří si musí vést daňovou evidenci se pak vyplatí najmout si externího účetního, který má vlastní zázemí, účetní programy a dlouholetou praxi.

Zkušenou účetní, která se účetní a daňové problematice věnuje už od roku 1997 a má více než dvacetiletou praxi je Ing. Dana Homolová. Její daňovou a účetní kancelář najdete v Odrách a pobočku potom i v Novém Jičíně. Od roku 2003 je členem komory daňových poradců. Ať už potřebujete zpracovat účetní nebo daňovou evidenci, potřebujete právní poradenství a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných plateb, nebo jiných věcí, které s daněmi přímo souvisejí, je Ing. Dana Homolová tím správným, na koho se obrátit.

A jaké tedy všechny služby tato účetní kancelář nabízí? Vedení daňové evidence (dříve jednoduchého účetnictví), vedení účetnictví (dříve podvojného účetnictví) pro podnikatelské subjekty, plátce podnikatelských subjektů i neziskové organizace, občanská sdružení nebo odbory. Také pokud potřebujete odborný dohled a konzultace ohledně vedení účetnictví, nebo revize již zpracovaného účetnictví a daňového přiznání, jste na správném místě.

Dále se Ing. Dana Homolová zaměřuje na daňové poradenství a zpracování daňových přiznání v řádném i prodlouženém termínu. Mezi nabízenými službami nechybí ani zastupování na úřadech a zpracování ekonomické a finanční analýzy podniku. Její klienti si mohou být jistí, že vždy je čeká individuální a profesionální přístup a budou se službami spokojeni.