Modernizaci neodkládejte, užijte si pohodlí

Modernizaci neodkládejte, užijte si pohodlí

Zlobí vás doma topení, nebo se stále ucpávají odpady, případně prokapává voda už zastaralým vodovodním potrubím? Pokud jste z Plzeňska, pomoc možná najdete v Čachrově u Jaromíra Podaného. Instalatérství se věnuje řadu let a provádí rekonstrukce rozvodů vody a odpadů, rekonstrukce koupelen, bytových jader, kuchyní a poradí si i s rekonstrukcemi spojenými drobnými zednickými pracemi.

Přestože se vám zdá, že koupelna, kterou užíváte, není ještě tak špatná a její rekonstrukci už několik let odkládáte, nečekejte na zásadní technické problémy a pusťte se do toho. Není to jednoduché ani levné, ale výsledek se určitě vyplatí. Zcela zásadní změna čeká na majitele bytů v panelových domech. Ti, kteří mají koupelnu dosud umístěnou v umakartovém jádru, si konečně budou moci užít pohodlí nové a dobře fungující koupelny. Kdo se potýká s prvními pohybovými problémy, trpí bolestmi zad nebo kloubů, by možná měl oželet hlubokou vanu a nahradit ji kvalitním sprchovým koutem. Může se totiž stát, že se najednou z vany takový člověk bez cizí pomoci bude jen těžko dostávat. Sprchový kout je pohodlný a zajistí podobný požitek z teplé vody jako vana. Stačí si nechat nainstalovat kvalitní sprchový set, případně box s masážními tryskami. Vaničky s protiskluzovou povrchovou úpravou uživatele ochrání před pádem a potřebné pohodlí zajistí třeba i doplňková madla nebo sedátka uvnitř sprchového koutu. Sprchové kouty s moderními skleněnými dveřmi se snadno udržují, jsou vzdušné a velmi dobře vypadají.

To samé platí o kuchyních. Lze je naplánovat tak, aby práce v nich byla pohodlná a bezpečná. Moderní horkovzdušné trouby pečou rychleji než staré plynové, pokrmy z nich nejsou vysušené, ale naopak šťavnaté a křupavé. Velmi úsporné jsou indukční varné desky, které ohřívají jen plochu hrnce, reagují velmi rychle, snadno se čistí a nehrozí od nich požár ani u zapomnětlivých. Když horký hrnec z desky sundáte, sama se během chvilky vypne.