Váš partner ve světě financí

Váš partner ve světě financí

Podařilo se vám vydělat báječnou sumu, dědili jste nebo jste třeba vyhráli ve sportce? Přemýšlíte, co s penězi uděláte a váháte s investicemi? Nechte správu majetku na odbornících a užívejte si života. Tým specialistů je vyškolený tak, aby vaše peníze zhodnotil a sledoval ty nejlepší investiční příležitosti. Díky němu jsou schopny vaše peníze vygenerovat další prostředky.

Když necháte peníze jen tak ležet, inflace vám z nich bude den po dni ukusovat pořádný díl. A to je přece škoda. Specialisté na finance svými kroky dopad inflace nejen zmírňují, peníze dokonce navíc zhodnocují. Pro každého zájemce o spolupráci je připravena investiční strategie, která bude stát na diverzifikovaném portfoliu. Na jedné jeho straně stojí vyvážené finanční produkty a nemovitosti, na druhé komodity.

Rozdělení volných finančních prostředků do více míst je základem úspěšného investování. V portofiu nesmějí chybět investice do nemovitostí, které jsou bezpečným způsobem, jak finance zhodnotit. Koupě nemovitosti a její následný pronájem však s sebou nese řadu komplikací a jiných rizik. Proto je výhodnější investovat do nájemních nemovitostí podílem na nákupu investičních nemovitostí a investicí do developerských projektů.

Investovat lze také do finančních produktů, například od kapitálových fondů, akcií, dluhopisů, podílů ve firmách. Platí pravidlo, že čím je investice rizikovější, je vyšší je možnost výnosu. Aby investiční portfolio opravdu vydělávalo, je třeba ho sestavit tak, aby kombinovalo investice rizikové s konzervativnějšími. Tým finančních specialistů vývoj ve světě financí denně sleduje, aby byl schopen co nejpřesněji odhadnout vývoj situace a doporučit ty nejlepší produkty.

Inflace se nemusíte obávat, pokud investujete do komodit asi dvacet procent svého majetku. Komodity sice nepřinášejí výnos, ale pomáhají vyrovnat kolísání v investičním portfoliu. Faktory, které ovládají akciové a dluhopisové trhy, nejsou totiž na trhu komodit závislé. Komodity, to nejsou jen vzácné kovy, ale také benzín, ropa, zemní plyn, zemědělské plodiny od obilí po kávu, a také dřevo, hutní materiály a další průmyslové výrobky.