Vrata do garáže všech typů a barev

Vrata do garáže všech typů a barev

Kdo bydlí na Ústeckoorlicku a přál by si mít ve svém domě vrata značky Lomax, se může s plnou důvěrou obrátit na Jaroslava Hamerníka, který v tomto regionu známého výrobce zastupuje. Lze si objednat sekční vrata, posuvná, rolovací nebo dvoukřídlá. Každý typ má svoje přednosti a hodí se k určité garáži.

Sekční vrata se vyrábějí ve třech variantách – Excellent, Delta a Home. Sekční vrata Excellent vycházejí z varianty Delta, prošla však desítkami vylepšení a v současné době reprezentují absolutní vrchol v designu, bezpečnosti a kvalitě. Mají plynulejší a tišší chod, a také zvýšenou bezpečnost při manipulaci. Vrata Delta mají skvělý poměr ceny ve vztahu ke kvalitě. Skládají se z několika panelů, které se za pomoci torzních pružin pohybují vodícími kolejnicemi. Je jen na zákazníkovi, zda je bude chtít ovládat ručně nebo za pomoci elektrického pohonu. Sekční vrata Delta mají minimální nároky na prostor, lze si vybrat ze čtyř typů prolisů a zkombinovat je s jakoukoliv barvou nebo dekorem dřeva. K vratům se prodává řada doplňků a příslušenství, například bezpečnostní foto-závora. Za velmi přátelskou cenu se dají koupit garážová vrata Home. Jsou perfektně zpracovaná, kvalitní, mají vynikající tepelně izolační vlastnosti a je k nim motor a dálkový ovladač. Panely se za pomoci tažných pružin pohybují vodícími kolejnicemi a zajíždí pod strop. Vyrábí se sedm modelů, omezená je pouze velikost vrat. Základní provedení lze dotvořit nerezovými prvky.

Kdo v garáži počítá každý centimetr, zvolí možná posuvná vrata, která mají flexibilní systém otvírání do strany. Nezajíždějí pod strop, ale do boku garáže. Panely jsou postaveny svisle, jejich konstrukce zajišťuje vysokou provozní účinnost a dlouhou životnost. Velkou výhodou je to, že umožňují i částečné otevření pro průchod osob. Jejich ruční ovládání je velmi snadné, nevyžadují téměř žádnou údržbu, nesnižují průjezdní výšku otvoru a mají velmi tichý chod.

Jednoduchým řešením jsou rolovací vrata, která šetří místo a dají se nainstalovat i do hotových garáží bez zvláštních stavebních úprav. Klasikou jsou dvoukřídlá vrata v hliníkovém rámu, ta od firmy Lomax ovšem v kvalitním provedení a se zlepšeným způsobem otevírání.