Hodí se na první rande květina?

Hodí se na první rande květina?

Nosit ženě na první rande květinu nebo ne? Otázka, kterou mnoho nervózních mužů řeší předtím, než se na schůzku vypraví. Mistři etikety tvrdí, že na první schůzku se květina nehodí, většina žen se však shoduje, že květiny potěší a udělají dojem. Musí se však vhodně zvolit jaké. A pokud jste typ muže, co tvrdí, že květiny jsou zbytečně drahé a stejně nic nevydrží, pokud usilujete o ženu, je ten pravý čas svůj názor přehodnotit. Květiny jsou krásné, je příjemné být jimi obdarována a příjemně prozáří byt a připomenou příjemné okamžiky ještě několik dnů po jejich uplynutí.

A jakou květinu tedy na první schůzku volit? Držte se hesla, že méně je více, velký pugét může působit nevhodně, jakože očekáváte něco víc, chcete si ji koupit květinami, moc urputně na potenciální vztah tlačíte a nesmělou ženu vyděsíte Také cynicky řečeno, je drahý pugét na první rande zbytečný, když může skončit katastrofou. Také se zamyslete nad květomluvou a řečí barev, než se však k tomu dostanete, vylučte předem všechny květiny s příliš silnou vůní jako jsou lilie nebo narcisy, na které by mohla být žena alergická.

Na jaře nejlépe zapůsobíte s malou jarní kytičkou, například drobným svazkem fialek nebo konvalinek, radost udělá i tulipán. Všeobecně nejuznávanější jsu však růže, které jsou vždy dobrá volba. Volte jednotlivou růži bez zbytečného aranžmá a zamyslete se nad barvou. Na první rande se hodí spíše světlejší než rudá, která působí vášnivě a možná na první dojem až příliš divoce. Vhodná je růžová nebo bílá květina, které značí upřímnost a sympatie. Ačkoliv gerbery nebo karafiáty mají v květomluvě opět význam upřímnosti a lásky, společensky jsou vnímány spíše jako smutečná květy, a proto se jim raději vyvarujte. V létě může zapůsobit nápaditá a veselá slunečnice nebo kopretiny. Držte se tedy pravidla, že méně je více a pokud si nejste jistí, co jaké květina znamená a která se hodí na první rande, zeptejte se v květinářství. Stejně tam budete muset zamířit.