Rekreace, školení i svatba v Jizbici

Rekreace, školení i svatba v Jizbici

Chcete oslavit narozeniny, svatbu nebo životní, případně pracovní výročí? Nevíte, kde uspořádat firemní školení nebo klubové setkání? Chcete si udělat hezký výlet nebo si odpočinout uprostřed přírody? Potom je pro vás jako stvořený rekreační areál v nádherném a klidném prostředí hlubokých lesů v chráněné krajinné oblasti Blaník, 80 kilometrů od Prahy. Na místo se dostanete po dálnici D1, když sjedete na exitu 66. Hotel Jizbice s kapacitou sto lůžek nabízí ubytování v převážně čtyřlůžkových pokojích. Vždy dva pokoje mají společnou předsíň se sociálním zařízením, vybaveným WC a sprchou. Kdo by chtěl větší soukromí, může si rezervovat třílůžkový pokoj se samostatným sociálním zařízením. Ubytování je možné i v prostorných dřevěných chatách. V každé jsou čtyři palandy, takže se tady najednou ubytuje i větší skupinka. Chaty se v současné době postupně předělávají, počítá se s tím, tady budou dvě ložnice a chodba. V každé ložnici budou návštěvníkům k dispozici čtyři lůžka. Dobrou zprávou pro ty, kteří by chtěli přijet a vědí, že všechna lůžka v pokoji neobsadí, je to, že se neobsazená lůžka neúčtují.

Prostorná je i jídelna, kde je možné najednou obsloužit až osmdesát strávníků, a restaurace s kapacitou padesát míst. Dalších čtyřicet osob může využívat k relaxaci a zábavě místnost s krbem.

Areál hotelu nabízí přírodní koupaliště, hřiště na kopanou, házenou, basketbal a volejbal. Příležitost věnovat se své vášni mají rybáří, po předchozí domluvě i milovníci jízdy na koni. Jizbice je k odpočinku a zábavě vhodná v kteroukoliv roční dobu. V létě se tady dá koupat, chodit na pěší výlety, jezdit na kole, poznávat řadu kulturních památek a zajímavostí, na podzim houbařit v hlubokých lesích a v zimě běžkovat.

Pro svou kapacitu se Jizbice hodí na svatební hostiny, narozeninové oslavy, podniková školení a kurzy nebo prezentační akce. Vedení areálu na přání zajistí kulturní i sportovní program, ozvučení areálu, živou hudbu, DJ….zkrátka udělá vše pro to, aby se návštěvníci cítili co nejlépe.