Pronájmem autojeřábu a montážní plošiny můžete ušetřit

Pronájmem autojeřábu a montážní plošiny můžete ušetřit

Budovy kolem nás neustále rostou do výšky a člověk už sám s jednoduchou technikou nedosáhne, kam je potřeba. Právě proto přišly moderní stroje jako jsou jeřáby, které lidem umožnili stavět budovy až do nebe. Když je však potřeba ze střechy sundat sníh, vyřešit opravy nebo něco přistavět a nejedná se o mrakodrap, je krajně nepraktické stavět celý jeřáb znovu. Proto existují autojeřáby,montážní plošiny.

Když tedy potřebujete sundat sníh ze střechy, upravit vysoký strom, opravit rozbitou lampu, provést jednoduché stavební práce ve výškách nebo umýt okna, vyplatí se si montážní plošinu půjčit. A od toho je tu naše firma, autojeřáby Klatovy. V oblasti Klatovska a Plzeňska zajistíme vše od kácení stromů ve výškách až po stavební práce. Používáme osvědčené a bezpečné stroje, které udržujeme v perfektním stavu a dbáme o bezpečnost práce. Naše montážní plošina má dosah osmnáct metrů. Pronájem montážní plošiny vám ve výsledku v mnohém pomůže ušetřit náklady i čas, nemusíte řešit zdlouhavou montáž a demontáž a pronájem lešení a plošina dosáhne i na složitě dostupná místa.

Co se týká autojeřábů ty využijete především na stavbách k manipulaci s těžkými břemeny jako je umisťování panelů, montáže střešních konstrukcí ale může se hodit i pro umístění bazénu. Autojeřáb je zvedací zařízení umístěné na automobilovém podvozku, tudíž je zajištěna jeho velká mobilita, dostane se na místa, kde by se jeřáb stavěl těžko, a navíc pokud potřebujete pouze jednorázové práce, které během pár dnů budou hotové, pronájem autojeřábu se vám rozhodně vyplatí. S pronajatým autojeřábem i montážní plošinou poskytujeme i zkušenou obsluhu těchto strojů a dohlédneme na to, aby veškeré práce proběhly bez problémů.