Likvidace pozůstalostí i doprava stavebního materiálu

Likvidace pozůstalostí i doprava stavebního materiálu

Stavíte svépomocí a nemáte zajištěný dovoz stavebního materiálu, jako je písek, štěrk nebo beton? Obraťte se na firmu, která má ve svém vozovém parku dostatek nákladních vozidel s nadstavbami na přepravní kontejnery a s natahovacími mechanismy. Taková firma vám nejen přiveze stavební materiál, ale i odveze odpad. Není pro ni ani problém naložit stavební suť, staré cihly, tašky, trámy, latě, fošny a další materiál, který vám zůstane z rozebrané střechy nebo zdiva. Specializovaná firma má kontejnery o různém objemu, a to od tří do dvaceti metrů krychlových. Služby poskytuje občanům i firmám, všechno si s nimi lze domluvit na míru přímo podle vašich potřeb. Odvoz a přeprava stavebních materiálů jsou s takovou firmou naprosto bez problémů, a nikoli noční můrou každého stavebníka.

Na shromažďování a přepravu komunálních a průmyslových odpadů jsou určené kontejnery Mulden, které mají stabilní svařovanou konstrukci, vyztuženou profily. Kontejner firma připraví na místo, které si určíte, a po jeho naplnění odveze. Tento typ kontejneru umožňuje natažení na ložnou plochu nákladního vozu pomocí dvouramenného nosiče. S kontejnerem se díky tomu snadno manipuluje a dá se použít i na přepravu a uskladnění sypkých materiálů. Kontejnery Abroll jsou menší, s objemem do 3 metrů³, ale i velké, o objemu 20 metrů³. Proto si je zákazníci často objednávají na odvoz odpadů z pozůstalostí. Lze jimi snadno odvézt staré postele, skříně, koberce a další věci, jako jsou svítidla, staré elektrospotřebiče a další věci. Dají se použít také na trávu, seno, piliny, papír, plasty a další objemný odpad. Firma odpad naloží, odveze a nechá zlikvidovat.

Firma Radka Kluse z Třince nabízí díky dobrému vybavení i další služby, například odtah nákladních vozidel, dopravu dřeva, dopravu materiálů jako jsou cihly nebo dlažba na paletách, přepravu stavebních strojů, a to i nepojízdných. Dopraví vám na místo určení i suchý nebo mokrý beton, přepraví balíky sena a slámy nebo naloží a odveze bio odpad. Protože má ve svém vybavení hydraulickou ruku, je pro její pracovníky manipulace s těžkými břemeny běžnou rutinou.