O užívání léků se poraďte s Magistrou

O užívání léků se poraďte s Magistrou

MAGISTRA LÉKÁRNY je sdružení, které vzniklo v roce 2010. Vstoupily do něj téměř dvě stovky lékáren ze všech koutů České republiky. A čím se lékárny pod hlavičkou MAGISTRA vyznačují? Jsou svým zákazníků blíž, než je tomu jinde, doporučují jen to, co by nabídly své mamince nebo dětem. V síti lékáren jsou snížené doplatky, více než polovina léků je zcela bez doplatků. Volně prodejné přípravky se prodávají za výhodné ceny, lidé se o nich včas dozvědí k akčních letáků, z televizní reklam nebo z upoutávek v časopisech. Lékárny MAGISTRA najdete na různých místech a v různém prostředí – v nákupních centrech, v nemocničních areálech a třeba také na ulici, po které denně chodíte do práce nebo do školy. Když si zvyknete v lékárnách MAGISTRA nakupovat, brzy zjistíte, že věrnost sdružení se vyplatí. Každý zákazník se totiž dostane do věrnostního programu, v rámci kterého může čerpat řadu výhod.

Hlavní předností lékáren ale zůstává kvalifikovaný personál, kterému můžete důvěřovat a který vám rád se vším poradí. Cílem každého pracovníka těchto lékáren je pečovat co nejlépe o pacienta i zákazníka, který si přichází pro přípravky v rámci prevence o vlastní zdraví. Často se také stává, že pacient má více zdravotních problémů a navštěvuje různé lékaře. Ti předepisují léky v rámci své specializace a někdy se ani nedozvědí, že pacient užívá i jiné preparáty. Do lékárny pacient přichází se všemi recepty a může se na riziko nežádoucích účinků různých léků zeptat a případně i poradit, jaké léky brát, aby byla léčba účinná. Lékárny MAGISTRA mají široký sortiment léků, takže pacient na doplatcích může ušetřit i výrazné částky. Léčivé přípravky stejného složení totiž vyrábí více firem a řada z nich je dodává do sítě lékáren Magistra bez doplatků. A tak si můžete na doporučení pracovníků lékárny odnést domů ten nejlevnější.

Lékárny Magistra se také zapojují do řady akcí, které souvisejí se zdravím, podporují prevenci a boj proti rakovině prsu, snaží se zvyšovat imunitu svých klientů podpůrnými programy a radí, jak lépe pečovat o zdraví. Lékárny MAGISTRA jsou zkrátka dobrou volbou pro ty, kteří o sebe pečují a nechtějí nic zanedbat.