Vyrábějí šrouby, pokosové pily i plničky

Vyrábějí šrouby, pokosové pily i plničky

Potřebujete – li pro svou výrobu nebo stroje kvalitní a spolehlivé součástky a kovové obrobky, je důležité si najít spolehlivou firmu, která vám je na základě technického výkresu, vzorového kusu nebo i na základě písemného nebo ústního popisu vyrobí. Firma KovoKachlík, která se kovovýrobou zabývá, obrábí nejen ocel, dural, bronz, mosaz, měď a litinu, ale také plasty.

Zakázkové CNC obrábění se tady provádí na profesionálně číslicově řízeném soustruhu Tornado T4 bez poháněných nástrojů. Obráběné díly z tyčového materiálu mají velikost do 50 mm průměru a délky 260 mm, z přírubového materiálu do průměru 210mm a délky 260 mm. Konvenční soustružení zajišťuje obsluha soustruhu SV18, opracovává na něm tyčový materiál do 40 mm. Na frézách FV2 a FH2 se dělá horizontální a vertikální frézování. Zakázky jsou přijímány jak na kusové, tak i na sériové kovoobrábění, na všechny výrobky je dvouletá záruka.

Zákazníci si v minulosti zadali výrobu pil, plničky, zetkového prolamovacího stroje, nosných háků, brusných kotoučů, skluzů, distančních kroužků, šroubů a dalších výrobků.

Prachotěsná pokosová pila na kompozitní materiály s otočným stolem má prořez 65 mm, byla na zakázku vyrobena už v roce 2004, funguje v těžkém provozu a ještě na ní nebyla zaznamenána žádná závada. Zákazník na hotový výrobek počkal od doby zadání zakázky asi tři týdny. Prachotěsná pokosová pila s potahem na kompozitní materiály s otočným stolem a prořezem 260 x 100 mm funguje bez závady v plném provozu firmy PREFA kompozity od roku 2009. Dalším výrobkem, který zákazník ke své spokojenosti užívá, je plnička rozmrazovačů zámků motorových vozidel. Je ručně ovládaná, plast v ní byl na požadavek zadavatele nahrazen sklem. V provozu je nadále zetkovací prolamovací stroj na výrobu vzduchotěsného potrubí, který byl také vyroben podle předlohy zákazníka.

V kovovýrobě se dělají i takové pomůcky, jako jsou nosné háky na zavěšení odlitků pro pískovací linku, skluzy pro stroje na výrobu a soustružení pístních kroužků, brusné kotouče na jemnou apreturu hran, distanční kroužky, polotovary pro šrouby, přesné šrouby, fitinky z oceli pro stabilní rozvody požárních vod v logistických centrech a podlahové vedení protipožárních vrat.