Originální opasky v sériové výrobě nenajdete

Originální opasky v sériové výrobě nenajdete

Někdo je nosí proto, aby mu nepadali kalhoty, jiný jimi chce ozvláštnit svůj outfit. Opasky jsou jedním z módních doplňků, které zdobí naše šatní skříně už pěknou řádku let. Opasek, ať už ho nosíme z praktických či estetických důvodů, by neměl plnit funkci pouze „nedůležitého pomocníka“. Je dobré mít na paměti, že tento byť malý kousek oděvu k sobě přitahuje spoustu očí, a tak bychom měli být při jeho výběru velice pečlivý.

Chodit do běžných obchodů s oblečením a čekat, že narazíme na originální opasek se příliš nevyplácí. Je lepší se vydat k odborníkům. Naše firma se specializuje na výrobu opasků a brašnářských výrobků. Neomezené množství opasků jednoho druhu u nás sice nenajdete, za to jsme vám schopni najít a vyrobit originální opasek přesně podle vašeho přání a představ. Abyste se se svým opaskem cítili ještě více sebevědomě, je také dobré vědět, jak ho správně nosit.

Správnou velikost opasku u pánských kalhot poznáme tak, že jej při běžném nošení zapínáme na prostřední dírku, tedy zbývá prostor jak pro dotažení pásku, tak pro jeho povolení po vydatném obědě. Zároveň je použití prostřední dírky ideální k tomu, aby opasek příliš nepřečníval, ale zároveň aby se s jeho koncem dalo pracovat.

Opasek by měl být zastrčen za prvním poutkem kalhot. Omotávat konec opasku dokola kolem pasu působí nejen nevzhledně, ale je to také velice nepraktické, a to nejenom když pospícháme na záchod. Podle toho, u jaké ruky ční zakončení opasku můžeme také poznat, jestli je člověk pravák nebo levák. Praváci opasek zastrkují směrem ke své levé ruce a leváci naopak.

Nejen muži, ale i ženy si u našich výrobků přijdou na své. Na rozdíl od mužských mají ty ženské opasky spíše estetické využití. Nabízíme opasky jak široké tak tenké, nejlépe ještě v ideální kombinaci s kabelkou.

Muži by měli opasek nosit ve výši boků, zatímco u žen se opasek nejlépe vyjímá v úrovni pasu, kde zvýrazní nejužší křivky ženského těla. Naše webové stránky vám přinášejí spoustu inspirace a širokou škálu galanterijních výrobků různého typu.