Pomáháme chirurgům zacelovat rány

Pomáháme chirurgům zacelovat rány

Od rozbitých kolen přes natržená obočí až po zranění z vážných dopravních nehod. Tohle všechno je práce pro chirurgy, které kromě nemocničních prostředí vídáme často také na televizních obrazovkách.

Jsou typy lékařů, které vídáme poměrně často, aniž by se nám dělo cokoliv vážného. K takovému obvodnímu lékaři chodíme prakticky s každou prkotinou. Ti zodpovědnější z nás jej navštěvují na pravidelných preventivních prohlídkách a ti méně zodpovědní se v jeho dveřích zjeví alespoň v případě, že potřebují napsat neschopenku do práce, nebo vystavit potravinářský průkaz. Podobně je tomu také se zubaři nebo třeba očaři. Když se ale ocitneme v čekárně chirurgické ambulance, jde už většinou do tuhého.

Práce chirurga by se dala charakterizovat jako jedna z nejakčnějších lékařských specializací. Pravděpodobně v žádné jiné ambulanci se dveře netrhnou tak, jako tady. Kromě zkušeností a nabitých vědomostí je pro chirurgickou praxi nesmírně důležité správné náčiní. A na to jsme zase odborníci my.

Rány zašívat sice neumíme, ale zato máme ty nejlepší chirurgické stehy a kolagenové výrobky na trhu. V oboru působíme již 80 let a za tu dobu prošla naše firma, stejně jako její výrobky, velkým vývojem. Nejen díky letitým zkušenostem je firma RESORBA uznávaným partnerem ve vědeckých výzkumných projektech.

Úzce spolupracujeme s chirurgy a klinikami a snažíme se vyvíjet produkty se zvýšenou výkonností, které výrazně snižují výskyt infekcí v místě chirurgického zákroku. Nesnažíme se vyrábět to co ostatní, snažíme se inovovat. Lékařům nabízíme jasný, výhodný a cenově dostupnou nabídku ošetření ran a současně se snažíme zajistit co nejlepší klinický výsledek pro pacienta.

Zabýváme se navrhováním, vývojem, výrobou a distribucí nových a vysoce výkonných pokročilých produktů pro péči o rány. Kromě zdravotních lepidel a stehů pro uzavírání a utěsňování tkání, dodáváme také chirurgické obvazy a jiné zdravotnické materiály. Od roku 2011 je naše společnost součástí skupiny společností AMS – Advanced Medical Solution.

Šicí materiál totiž nepotřebují jen švadleny.