Onen Svět je blíž, než si myslíte

Onen Svět je blíž, než si myslíte

Pokud hledáte námět na zajímavou dovolenou, do míst, která jsou sice všem dobře známá, ale přesto se najde mnoho nového k objevování a nikdy je nepoznáte úplně, potom je pro vás ideálním místem malá vesnice na břehu jedné z nejznámějších vodních nádrží u nás. Řeč je o největší vodní nádrži Orlík, na jejích březích nikdy není nuda a kterou je povinnost alespoň jednou za život navštívit a strávit u ní idylickou dovolenou. Někteří takovou dovolenou chtějí se vším všudy, kdy budou bydlet u vody ve stanu, po večerech opékat špekáčky a spokojí se se společnou kuchyňkou a sociálkami.

Jiní na své dovolené však již hledají větší pohodlí, avšak o krásné místo se nechtějí ochudit zároveň touží po rozumné ceně. Pro ty je potom ideální volbou útulný penzion Na Křižovatce v centru vesnice Kovářov, která se rozprostírá kousíček od břehu Orlíku. Penzion nabízí pohodlné postele v pokojích od dvou do pěti osob, na každém pokoji je televize, lednice a další výdobytky moderní doby, na chodbě potom rychlovarná konvice a mikrovlnka. Kdo se o stravu na dovolené nechce příliš starat vždy najde něco dobrého na zub v restauraci patřící k penzionu.

Abyste si dovolenou užili úplně naplno a měli šanci toho co nejvíce vidět, můžete si v penzionu půjčit kolo nebo in-line brusle, ve volném čase, když nebudete příliš zmožení z výletů si zahrát tenis nebo bowling a v létě si užít grilování na terase. Pro relaxaci po náročném dni je ideální masáž, u které si můžete vybrat z několika druhů a pokud na dovolené chcete spojit příjemné s užitečným můžete si zajít na kosmetiku nebo pedikúru. A o jakých výletech je řeč? Nesmíte minout samotný Orlík, ale také rozhledna na Onom Světě jistě stojí za vidění a z jejího vrcholku budete mít výhled na svět jako jinde ne. Možností je opravdu mnoho a mohli byste tu v milém prostředí a s výborným jídlem strávit klidně celé léto a stejně byste nevyčerpali možnosti co dělat.