Skříně na míru ocení muž i žena

Skříně na míru ocení muž i žena

Snem každé pořádkumilovné hospodyňky je mít věci v domácnosti dobře uspořádané a snadno dostupné. Důmyslné rozložení skříněk s dostatkem zásuvek, poliček a skříněk je důležité zejména v kuchyni, kde se denně připravuje jídlo. Při správném rozmístění se kuchař nebo kuchařka nemusejí zbytečně ohýbat, všechno mají pěkně po ruce. Stačí zatáhnout za úchytku, zásuvka se lehce vysune a při postrčení zase jemně zasune. Žádné bouchání, žádné tahání za špatně padnoucí součást nábytku. Takový sen vám splní firma, která se specializuje na truhlářské práce. Zákazník si může vybrat materiál, rozhodnout se, zda bude investovat do masívu, který působí velmi luxusně, případně zvolí moderní barevné a snadno udržovatelné plochy s lesklého lamina nebo jiných materiálů. Při výrobě na míru se vše může přizpůsobit potřebám zákazníka.

Když si lidé vyzkoušejí, jak je příjemné mít kuchyň na míru, zpravidla si jako další nábytek objednávají skříně. Každá domácnost je jiná, někdo potřebuje obrovskou knihovnu, kam by umístil stovky svazků knih, jiný zase otevřené nebo zasklené police na svoje sportovní ocenění, na poháry a medaile. Všichni bez rozdílu chtějí dobře uspořádané šatní skříně a botníky. I tady je výhodou možnost vybrat si podle svých zvyklostí. Někdo chodí do práce v kostýmu nebo obleku, má na ramínkách nažehlené halenky a košile, v zimě nosí dlouhé vlněné pláště a kabáty. Jiný je zaměřený spíše na sportovní styl, nosí bundy, džíny a trička, a chce mí dostatek poliček a přihrádek. Zvláštní kapitolou jsou botníky. Když jsou všechny páry obuvi pěkně přehledně seřazené, ráno není třeba při změně počasí zoufale hledat to správné obutí.

Protože truhlář pracuje s dřevem, může na přání vyrobit i netradiční dveře nebo okna, která se nadají koupit v žádném hobby centru. Hodí se zejména do stylových nebo historických objektů, kde by sériově vyráběné kusy působily nepatřičně. Šikovný truhlář vyrobí krásné a funkční rámy na verandu, po zasklení ji budeme moci užívat celý rok. Jím vyrobené schody do patra, podkroví nebo na půdu budou sloužit celým generacím a ušetří spoustu místa oproti sériově vyráběným. Truhlář využije prostor, který má daný, a přitom se bude snažit schody udělat tak, aby byly zároveň pohodlné a majitelům domu se po nich dobře chodilo.