Vše spojené s vodou, topením a elektřinou

Vše spojené s vodou, topením a elektřinou

Profesionální služby, slušné jednání a spolehlivost – to jsou pádné důvody pro to, aby si zákazníci objednali služby v oblasti instalatérství, kovovýroby a elektrikářských prací u firmy Oskar Klug z Nýrska. Její pracovníci se pro zákazníka snaží udělat maximum, sledují nové technologie a při práci používají výhradně kvalitní a ověřený materiál.

Vodoinstalatérské práce provádějí v bytech, rodinných domech, komerčních i průmyslových objektech. Jde o nové rozvody vody z plastu a dalších materiálů, opravy vodovodů, montáže provizorních a požárních rozvodů vody, rekonstrukce vedení vody v panelových domech, instalace a výměny vodoměrů, instalace odpadů a čističek, montáže domácích vodáren a solárních ohřevů vody, montáže a servis čerpadel. Firma také řeší havárie vodovodního potrubí, instaluje vodovodní baterie, umyvadla, dřezy, vany, sprchové kouty a toalety. Zkrátka se všemi problémy, spojenými s vodou, se lze na firmu Oskara Kluga obracet. S jejími pracovníky se lze domluvit i na připojení spotřebičů jako jsou myčky, pračky, průtokové ohřívače a vodní filtry.

Firma dělá rovněž topenářské práce, od drobných oprav až po kompletní instalace topných systémů. Nejvíce práce mají topenáři před zahájením topné sezóny, kdy se věnují opravám a údržbě topných systémů. Zákazníci si původní rozvody topení nechají opravovat, kvůli úspornosti montovat na radiátory termostatické hlavice, osazovat radiátory měřidly tepla. Hodně lidí touží po teple v koupelně, kde je příjemné vystoupit z horké lázně na vytápěnou podlahu a zabalit se do ručníku nebo županu, vyhřátého na žebříkovém topení. Kdo nemá zavedené ústřední topení, uvažuje o výměně starého, málo ekonomického kotle za nový, v rodinném domku i za moderní tepelné čerpadlo.

S rekonstrukcemi topení a vody je často spojená i oprava nebo rekonstrukce elektroinstalace. Když se v bytě nebo domě něco opravuje, sekají se zdi, je lepší vše udělat najednou. Moderní elektrické přístroje není dobré napojovat na elektroinstalaci, která už má nelepší roky za sebou. Stará elektroinstalace navíc nebyla připravená na takovou zátěž, nikdo nepočítal s tak vysokým počtem spotřebičů, na které jsme dnes zvyklí.