S oranžovou po zemi, po moři i vzduchem

S oranžovou po zemi, po moři i vzduchem

Dopravní prostředky, které jedou k zákazníkovi, uvidíte všude. Na zemi, na moři, ve vzduchu a na všech kontinentech. Plynulá přeprava zásilek je základem ekonomické výkonnosti, přepravují se balíky, kusové zásilky i náročné náklady v celých vozech. Kusové a sběrné zásilky jsou odváženy ze skladů každý den, přepravní časy jsou přesně definované a zákazník dostává záruky, že jeho zboží bude na místo určení přepraveno včas a nepoškozené. Dopravci na místo určení přepraví i zboží, které objemově nebo hmotnostně zaplní celý návěs. Někdy ne zcela, je ale možné domluvit dokládku pro přímou distribuci po celé Evropě. Když má přepravce hustou síť poboček a partnerů, dostatek prostoru ve svých vozech, vždy najde a doručí náklad tou nejefektivnější formou bezpečně a včas. Zákazník si přepravní časy může individuálně dohodnout a využívat i flexibilní dobu odjezdu. Přepravce zajistí také doplňkové služby, jako je celní odbavení a přeprava nebezpečného nákladu.

Miliony tun nákladu se přepravují po železnici. Toto množství odpovídá asi 50 000 jízdám nákladních automobilů. Ty by za jiných okolností musely vyjet na evropské silnice. Přeprava po kolejích může být atraktivní alternativou k silniční dopravě. Je ekologická, šetří emise a nabízí velkou kapacitu za výhodné přepravné. A navíc jede napříč celým starým kontinentem mimo dopravní zácpy.

Na delší vzdálenosti se zásilky přepravují letecky. Na jejich přepravu dohlížejí specialisté s pomocí nejmodernějších IT technologií, nepřetržitě zajišťují, aby zásilky dorazily. Nákladní letadla nalétávají na všechna hlavní světová letiště, ať je to Londýn, New York nebo Praha. Leteckou dopravu lze kombinovat s námořní, nákladní lodi kotví v přístavech v Hong Kongu i Rio de Janeiru.

A o kom je řeč? O koncernu Gebrüder Weiss. Pro svoje zákazníky přepravuje všechny druhy nákladů. Připravuje pro ně i specifická přepravní a logistická řešení, která umožňují plynulé spojení výrobních, obchodních a přepravních procesů. Zvyšují efektivitu, snižují náklady a zajišťují zákazníkům konkurenční výhodu. Díky strategii firmy, zkušenosti a silnému týmu.