Kuchyň od truhláře vás nezklame

Kuchyň od truhláře vás nezklame

Kuchyň je dozajista v každém domě výmazným místem. Mnohdy se tu u jídelního stolu schází celá rodina a hlavně, vaří se tu jídlo. Člověk v ní mnohdy tráví vařením mnoho času, a proto je potřeba si na správném výběru kuchyně dát záležet. Mnozí se nechají zlákat levnou cenou montovaných kuchyní z velkoobchodů a pak se nestačí divit, že jim přesně nesedí do bytu, vznikají zbytečné prostory nebo naopak není dostatek úložného prostoru. Další možností, kam se pro vysněnou kuchyň vydat potom bývají kuchyňská studia, kde vám vytvoří návrh i vše namontují. Tato varianta je však většinou velmi nákladná, a navíc ani kuchyňské studio v závislosti na dodavatele není schopné vyhovět všem přáním.

Právě proto se nabízí zlatá střední cesta, která se pojí se zlatými českými ručičkami a tou je truhlář, který vám vyrobí kuchyň na míru. například v Ostravě naleznete Stolařství Tichý Josef & syn, které se zabývá především zakázkovou výrovou kuchyní ale i jiného nábytku. U truhlářů máte tu výhodu, že jim můžete sdělit všechny své požadavky, které na kuchyň kladete, kolik v ní trávíte času, jak si ji představujete a oni se pokusí vytvořit ten nejlepší možný návrh pro vás. Zároveň s nimi bývá většinou velmi flexibilní dohoda a pokud se v průběhu výroby kuchyně rozhodnete, že ve skříni potřebujete poličky, je možné to změnit.

Zároveň truhlářství nabízí možnosti výběru mezi dřevěnými variacemi, které vám jinde nemohou nabídnout. Většinou je možnost volbu dřeva přizpůsobit materiálům v kuchyni, například pokud máte starožitný stůl, který bude součástí kuchyně ale žádný design a dřevo kuchyní z katalogů k němu nesedí. Pak není problém domluvit se s truhlářem. Výroba kuchyní na míru od truhláře přináší i další výhody, časovou flexibilitu, podrobnou domluvu ale i případné opravy a montáž. Také se vám otvírá možnost nechat si ke kuchyni vyrobit i ladící dveře, poličky nebo právě stůl.