Dovolená bez starostí? Jde to

Dovolená bez starostí? Jde to

Nejen ptáci občas touží odletět do teplých krajin. I my lidé občas toužíme zvednout kotvy a objevovat svět za hranicemi naší země. Na rozdíl od ptáků však máme častou spousto „ale“, které nás nakonec od potenciální dovolené snů odradí.

Cestování za hranice země, natož někam za moře a oceány, bylo v minulosti opravdu těžké. Ať už za to mohl režim, který ještě před pár desítkami let lidi značně omezoval, nedostatek peněz a nebo pro spoustu lidí zdánlivě nepřekonatelný problém v podobě neznalosti cizích jazyků. Dnes je však všechno jinak.

Nejen že se dovolené stávají cenově stále dostupnější a nezřídka kdy nabízejí možnost rozložení platby v čase, ale navíc už se nemusíme ani bát, že se kvůli neznalosti anglického jazyka v cizině nedorozumíme. Díky cestovním kancelářím a delegátům zájezdů, které na místě pobytu zprostředkovávají, se dnes v zahraničí nemusíme cítit bezradní, a to i v případě, že jediným jazykem, který ovládáme, je rodná čeština.

Jsme společnost UNAGI s.r.o. a naší hlavní náplní práce je vytvářet vám ideální dovolené na míru pro vás! Ubytování, letenky, stravování, výlety v okolí a česky mluvící delegát. To všechno v jednom jediném cenově výhodném balíčku.

Bojíte se, že si dovolenou nedovedete sami zařídit? Máte pocit, že vyznat se v koupi letenek a nabídkách leteckých společnostech a zároveň je výhodně zkombinovat s vyhovujícím ubytováním,  je pro vás téměř nemožné? Nebo si jednoduše ani neumíme představit, jak se v místě dovolené dokážete zabavit? Co takhle nechat všechny starosti na nás!

Podobně jako naše nabídky, tak také naše internetové stránky jsou přehledné a na vyhledávání jednoduché. Stačí si zadat cílovou destinaci, kterou chceme navštívit, termín zájezdu a požadované cenové rozpětí. Náročnější klienti si mohou také předem vybrat požadovaný počet hvězdiček v ubytování, konkrétní místo v cílové zemi nebo službu all inclusive, tedy neustálý přísun toho nejlepšího jídla a pití. Pokud byste si všechno tohle chtěli zařizovat sami, dost pravděpodobně by se cena za celý pobyt vyšplhala velmi vysoko. Díky našim výhodným balíčkům máte však možnost mít stejný komfort za podstatně výhodnější cenu a hlavně se na dovolené nemusíte o nic starat – všechno za vás zařídíme my, a to od začátku až do konce dovolené.

Pomoct dokážeme i těm z vás, kteří nevyhledávají odpočinkovou dovolenou u moře, ale shání například jenom letenky, aby mohli v dané zemi cestovat. Na našich webových stránkách najdete také akční letenky, které vám mohou pomoci ušetřit pár peněz, které můžete věnovat cestování.