Kompresor jako nedílná součást výroby

Kompresor jako nedílná součást výroby

Je až neuvěřitelné, kolik průmyslových podniků na světě by nemohlo fungovat bez stlačeného vzduchu. Tento složitý proces, který probíhá nasáním a následným stlačením atmosférického vzduchu, si spousta z nás neumí ani názorně představit. Přitom na tento složitý úkon stačí jeden jediný přístroj – kompresor.

Stlačený vzduch je využívaný především jako nosič energie. Kompresory se však z daleka nevyužívají jen pro řemesla a podnikání. Nepostradatelné jsou také v průmyslu a dokonce i lékařství. Stlačený vzduch tak udržuje výrobu v automobilkách a velkých mlýnech, ale i v cementárnách, mlékárnách, ve slévárnách či v optických dílnách. Spousta lidí nosí na nosech brýle nebo jsou schopni přečíst to, co dřív nepřečetli za pomoci kontaktních čoček, aniž by si vůbec uvědomovali, že bez pomoci stlačeného vzduchu by se jim to dost možná nepoštěstilo. Spousta lidí zase stojí na druhé straně řetězce, tedy se zabývá právě výrobou a podnikáním. Tito lidé se setkání s kompresory pravděpodobně nevyhnou.

Je přirozené, že i když jsou kompresory nedílnou součástí vašeho podnikání, není zkrátka ve vašich silách dokonale rozumět jejich fungování. Proto se raději v klidu věnujte svému podnikání a starosti s kompresory nechte na nás!

Naše firma se specializuje na prodej a servis kompresorů v České republice. Problematika výroby a úpravy stlačeného vzduchu, je našim denním chlebem. Našich služeb můžete využít nejen, když se rozhodnete pro koupi nového kompresoru, ale také při opravách kompresorů starých. Součástí našich služeb je pochopitelně také odborné poradenství. Kompresor vám zkontrolujeme, najdeme problém a navrhneme nejlepší a pro vás ekonomicky nejvýhodnější řešení. Uvědomujeme si, že stejně jako na ceně záleží také na kvalitě, a proto vám nebudeme nabízet jen levné kompresory, jejichž životnost je však opravdu malá. Takové u nás v nabídce ani nenajdete.

Velkou výhodou našich kompresorů je maximální ekonomičnost a minimum hluku, což při výrobě, kde je jeden stroj hlasitější než druhý, určitě oceníte. Abyste vy i vaše podnikání byli na celé výměnné a opravné akci co nejméně tratní, provedeme servis nebo údržbu zařízení v době odstávek, aby nedocházelo k omezování provozu.