Vše s vodou spojené

Vše s vodou spojené

V Děčína zná asi každý instalatér firmu ARMEX. Vznikla v roce 1991 jako velkoobchod průmyslových armatur a instalatérských potřeb, ale postupně se hodně rozšířila, byla založena řada dceřinných společností se sídlem v České republice, na Slovensku a v Bulharsku. Obor činnosti byl rozšířen na velkoobchod s chemickými a ropnými produkty, na provozování čerpacích stanic, prodej elektrické energie a plynu, development, pronájmy nemovitostí a další činnosti.

Holding spolu s dceřinnými společnostmi tvoří skupinu firem, které spojuje jeden vlastník, model řízení a vize v poskytování kvalitních obchodních služeb.

Armex Instalatér centrum nabízí široký sortiment zboží v oboru voda, topení, plyn a instalatérské sítě. Je zaměřeno na velkoobchodní i maloobchodní prodej, snaží se uspokojit požadavky stavebních i montážních firem, a také drobných řemeslníků a kutilů. Když se zákazníci do areálu vypraví, mohu si být jisti, že dobře nakoupí vany plastové, plechové i hydromasážní, sprchové vaničky, kouty a boxy, sanitární keramiku, baterie kohoutkové, pákové i senzorové, dřezy nerezové i smaltované. Zakoupené zboží budou moci uhradit platební kartou, pokud jsou stálými zákazníky, dostanou zajímavé slevy, a nakoupí i v sobotu. Kromě instalatérského vybavení koupelen se v Děčíně dá nakoupit také koupelnový nábytek a doplňky, bojlery, ohřívače vody, kotle, kamna, vybaveni kuchyní jako jsou sporáky, varné desky a digestoře, radiátory na topení, otopné lavice, krbová kamna, krbové vložky, teplovzdušné agregáty a čerpadla.

Instalace vody si však žádá také nákup pojistných a redukčních ventilů, kulových kohoutů, plastových rozvodů, odpadního a kanalizačního PVC, měděných trubek a tvarovek, izolace pro rozvody vody, drenážních trubek, revizních šachet, lapačů tuků a betonových skruží. To všechno se ve skladech firmy Armex na Náměstí 5. května v Děčíně najde.

Centrální sklad se sortimentem prvků pro vytápění, vodu, plyn a další různá média slouží potřebám průmyslu, montážních firem a domácností, funguje pro celou síť holdingových firem, v oblastním prodeji pokrývá region severozápadních Čech.