Chladit, vyrábět led a zmrzlinu

Chladit, vyrábět led a zmrzlinu

Potřebujete při svém podnikání chladit potraviny, nápoje, vyrábět led nebo zmrzlinu? Nebo potřebujete chladící zařízení pro potřeby zdravotnictví? Porouchala se vám lednička nebo mrazák a hrozí, že se vám zkazí v něm uskladněné maso a ovoce ze zahrádky? Nezoufejte si, je tu pro vás firma, která si se vším poradí. Vznikla už v roce 1997 a zabývá se prodejem chladniček a mrazáků pro domácnosti, provádí záruční i pozáruční opravy. Pro restaurace a sklady nabízí chladící vitríny, výčepní zařízení, výrobníky ledu a ledové vody, zmrzliny a sodové vody. Můžete si u ní objednat prosklené lednice, chladící a mrazící vany a také zmrazovače schocker. Chladničky a mrazáky nejen prodává, ale také vyrábí a montuje chladící a mrazící boxy, klimatizace, provádí jejich servis, doplňuje a provádí drobné opravy u autoklimatizací. Má velmi dobrou pověst, jinak by si ji pro servis nevybraly jako smluvní firmu Karlovarské minerální vody, a také výrobce oblíbených limonád Kofola nebo společnost Bottlers.

Chladničku, mrazničku nebo kombinaci obou zařízení si zákazníci mohou vybrat v prodejně v Havířské ulici v Havlíčkově Brodě. Pokud si někdo není jist tím, co se do jeho bytu a pro jeho potřeby nejlépe hodí, bude mít přímo na místě odborné poradce, kteří vyberou zařízení přesně na míru zákazníka. Když není vysněný výrobek na prodejně, zákazník si spolu s prodavači může prolistovat katalogy, ledničku nebo mrazák si objednat a nechat dovézt do domu či bytu. Po obcích okresu Havlíčkův Brod je rozvoz zboží zdarma, jinde po domluvě. Na všechny výrobky v prodejně zakoupené firma poskytuje záruční a pozáruční servis. Ten zajišťuje i na ty výrobky, které si zákazník koupil jinde.

Chladící a mrazící boxy firma také vyrábí, provádí montáž stavebnicových boxů z PUR panelů s tloušťkou stěn 45 milimetrů a více. Sendvičové panely se dají namontovat do jakýchkoliv rozměrů a tvarů místnosti, a také do stávajících prostor. Zákazník si může volit rozměr a typ dveří, otočné, posuvné, s prahem nebo bez prahu. Povrch boxů je pozinkovaný s bílým lakem nebo nerezový. K chladícím boxům se dodává technologie, navržená pro potřeby zákazníka, včetně rozvaděčů. Chladící zařízení má takový výkon, aby odpovídal druhu a množství skladovaného zboží a také jeho obratu.