Na školení, dovolenou i diskotéku

Na školení, dovolenou i diskotéku

Komfortní levné ubytování s výhledem na řeku Sázavu najdete v Havlíčkově Brodě. Penzion má ideální polohu nedaleko centra města, v jeho bezprostřední blízkosti je relaxační i sportovní vyžití, výlety se dají podnikat do širokého okolí. Cyklisté určitě ocení uzamykatelnou úschovnu kol. Penzion s vlastním parkovištěm je otevřený non-stop, platit se tady dá několika druhy platebních karet, připojení k internetu je ve všech prostorách zdarma. Před penzionem je zastávka městské hromadné dopravy, takže je dostupný i pro ty, kteří nemají auto a do města přijeli autobusem nebo vlakem.

Ubytovaným je k dispozici 33 pokojů a dva apartmány s celkovou kapacitou 96 lůžek. Tato velikost umožňuje penzionu pořádat semináře, firemní školení, večírky a diskotéky. Salonek má kapacitu 40 míst, po dohodě je možné zajistit projektor a ozvučení. Recepce poskytuje veškeré kancelářské služby, jako je kopírování, skenování, fax, telefon, a také směnárnu.

Pokoje jsou jednolůžkové až šestilůžkové, ve všech je koupelna s WC, vanou a umyvadlem, v předsíni jsou věšáky nebo skříň a zrcadlo. Kromě postelí mají ubytovaní k dispozici konferenční stolek s křesly, oblečení si mohou uložit do skříní. Po celodenní turistice nebo školení přijde vhod televize s mnoha programy ze satelitu. Na některých pokojích je i lednička a elektrický vařič, takže se tady dají uložit nakoupené potraviny nebo uvařit jednoduché jídlo. Apartmány jsou velmi prostorné, skládají se z ložnice a obývacího pokoje. Pokud si zákazníci přejí, mohou mít na pokoji dětskou postýlku, problémem není ubytovat se s čtyřnohým kamarádem. Kdo má zájem o delší pobyt, může počítat s příjemnými slevami.

Součástí penzionu je bar, herna a vinárna. Snídaně jsou formou bufetu, v baru o kapacitě padesáti osob se připravují ve všední dny a v sobotu minutky. V baru a herně je jukebox a quizart, ti co věří, že jim štěstí přeje, se mohou pobavit na výherních automatech. Vinárna je oblíbeným místem na pořádání diskoték, otevřena je každý pátek a sobotu až do časných ranních hodin.