Plastové krytky všech barev

Plastové krytky všech barev

Společnost VINYL-FLEX byla založena v roce 1999, od té doby získala mnoho zkušeností. Jejím cílem je spokojený zákazník, který dostane kvalitní zboží v krátkém termínu a za dobrou cenu. Aby bylo možné všechny tyto požadavky splnit, je třeba, aby ve firmě pracovali zkušení profesionálové, kteří své práci rozumějí. A vedení společnosti je jasné, že si je udrží jen tehdy, bude-li jim vytvářet optimální pracovní a sociální podmínky. To, že se firmě VINYL-FLEX daří mít zároveň spokojené zákazníky i zaměstnance, svědčí skutečnost, že v roce 2004 získala certifikát ČSN EN ISO 9001:2009.

Hlavním artiklem firmy jsou plastové krytky, se kterými přišel VINYL-FLEX na český trh jako vůbec první. V současné době si stále drží pozici největšího výrobce a prodejce tohoto druhu zboží v České republice. Export se po vstupu do Evropské unie výrazně zvýšil, a to zejména do zemí západní a střední Evropy. Proto bylo třeba navýšit výrobní kapacity v průmyslové zóně v Ústí nad Labem, kde má společnost vlastní administrativní budovu, v níž sídlí také pracoviště výzkumu a vývoje, výrobní halu a skladovací prostory. Tři specializované divize se zaměřují na výrobu plastových ochranných krytek, na povrchovou úpravu plastem a na výzkum a výrobu prototypů.

VINYL-FLEX nabízí svým zákazníkům nejen finální plastové výrobky a povrchovou úpravu plastem, ale i různá technická řešení a prototypy, které by bylo možné již vyzkoušenou technologií vyrábět.

Standardní krytky v černé barvě zákazníci koupí bez čekání, zakázková výroba je připravena k odběru zpravidla do 14 dnů. Bezplatně dostanou zákazníci vzorky, cenovou nabídku i technické poradenství. S povrchovou úpravou kovových dílů plastem souvisejí i zámečnické a soustružnické práce, společnost totiž některé nástroje a prototypy sama vyrábí.

 

Krytky jsou vyrobené k měkčeného PVC, jejich povrch je hladký měkký nebo tvrdý, případně měkký hrubý. Vyrábějí se v různých barvách – černé, bílé, žluté, modré, zelené, červené, šedé a oranžové. Materiál, ze kterého jsou krytky vyrobené, je odolný vůči kyselinám, zásaditým látkám, solím, alkáliím, proti povětrnostním vlivům a UV záření. Krytky od VINYL-FLEXu se jen tak rychle neopotřebují, mají příznivé těsnící schopnosti, lehce se přizpůsobují a nepraskají. Krátkodobě vydrží teploty i do 120º C. Používají se na ochranu závitů trubek a přírub, ochranné zakončení hadic, drátů a kabelů, jako uzávěry proti nežádoucímu znečištění, na rukojeti nářadí, na ochranu páček a kohoutů a také jako barevné rozlišení.