Zabalíme vám domů kus Řecka

Zabalíme vám domů kus Řecka

V dnešní době, kdy se hranice mezi státy otevírají a my máme možnost kdykoliv vycestovat a poznávat krásy jiných zemí, od sebe jednotlivé státy všelicos přejímají. Tento fakt je vidět hned v několika oblastech lidského života. Staví se výškové domy, které jsme dříve znali pouze z obrázků New Yorku, promíchává se architektura jednotlivých zemí- není například výjimkou, že si česká rodina zařídí byt ve stylu francouzského provance a stejně tak se promíchává i kultura. Asi nejvíce však tuto skutečnost vnímáme v gastronomii. Je už téměř pravidlem, že v každé zemi najdeme restaurace všech světových kuchyní. Čínskými a vietnamskými restauracemi počínaje, přes italské restaurace až po ty americké.

Jsme společnost Greek Corner a pomocí gastronomických zážitků vás přeneseme až do Řecka. Po vstupu do naší prodejny budete mít pocit, že jste tisíce kilometrů od domova. Nadechněte se řecké atmosféry, naberte si do nosu prohřátý voňavý vzduch a okuste řecké speciality. Připravili jsme pro vás naprosto autentický zážitek jak z jídla tak z prostředí.

Nejsme však klasická řecká restaurace, kterých je v České republice spousta. U nás máte možnost nakoupit si ty největší řecké speciality a odnést si je k sobě domů. Olivy, olivové oleje, sýry, jogurty, artyčoky. Tohle všechno jsou věci, které umí Řecko nejlépe a žádná jiná země se mu v tom nevyrovná. Díky našemu obchůdku však do Řecka nemusíte ani jezdit, abyste jejich delikatesy ochutnali.

S vínem máme všichni spojené spíše země jako je Francie nebo naši milovanou moravskou vinařskou oblast. Málokdo ale ví, že právě Řecko je kolébkou celého evropského vinařství. Vždyť už samotný řecký bůh Dionýsos víno pil. Díky řeckým klimatickým podmínkám se zde pěstují nejrůznější odrůdy vinné révy, dokonce i takové, které najdete jedině v Řecku. Abyste je ale ochutnali nemusíte si vyhrazovat několik dnů volna na cestu a pobyt v Řecku, ale můžete je ochutnat přímo u nás.

Přijďte k nám a odneste si kus Řecka domů. Kdykoliv si potom najdete volnou chvíli, můžete si prostřednictvím našich specialit užít řeckou atmosféru a udělat si tak malou dovolenou klidně každý den.