Penzion a ubytovna u jezera

Penzion a ubytovna u jezera

Jen dva kilometry od centra Opavy, asi sto metrů od Stříbrného jezera, najdete pohodlné a čisté ubytování. V létě si tady budete moci dokonale užít skvělého koupání v jezeře s písečnou pláží, odpočinout si, zahrát třeba volejbal a večer posedět s rodinou nebo přáteli,  udělat si na grilu nějakou osvědčenou pochoutku a třeba si i zazpívat u kytary. To všechno si budete moci dopřát a ani při tom moc neutratíte.

Levné ubytování Opava je nabízeno buď v penzionu nebo na ubytovně, celková kapacita je 35 lůžek. Součástí areálu je venkovní posezení s grilem a velké soukromé parkoviště, kde můžete bez obav zaparkovat auto i motorku. V těsné blízkosti je zastávka městské hromadné dopravy, takže svoje vozidlo můžete nechat ráno na parkovišti, abyste se vyhnuli dopravní špičce a do města dojet autobusem. Jestliže se vám nebude chtít vařit, zatoužíte po točeném pivě a třeba i po klábosení o fotbalu nebo hokeji, zajděte do nedaleké restaurace. Je opravdu blízko, od ubytovny vzdálena asi jen tři sta metrů. Celý areál u Stříbrného jezera má pokrytí WI-FI, připojení k internetu je jejím prostřednictvím bezplatné.

Penzion nabízí dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, v každém pokoji je také plně vybavený kuchyňský kout, ve kterém jsou základní spotřebiče a nádobí. Bez problémů si tady můžete vařit a hotové jídlo uschovat v ledničce. V každém pokoji je televize.

V ubytovně jsou pokoje pro dvě, tři a čtyři osoby, v každém z nich je televize. Sociální zařízení na pokojích není, je ve společných prostorách. Společná je také kuchyně, její vybavení nijak nezaostává, jsou v ní všechny potřebné spotřebiče na plnohodnotné vaření. Ubytovaní v kuchyňce najdou také nádobí, skleničky, hrnce, pánve a příbory. Ve společných prostorách je rovněž automatická pračka.

Nábytek a vybavení v penzionu a ubytovně je jednoduché, ale účelné. Pokoje jsou útulné, barevně vymalované, domácí prostředí pokojům dodává také vkusné barevné povlečení, průsvitné záclony, barevné závěsy, obrázky na zdech a další drobnosti. Ubytování v Opavě je zkrátka dobrá volba pro ty, kteří chtějí strávit dovolenou u vody a moc neutratit, nebo se ubytovat v klidné prostředí a dojíždět do města za prací.