Najít toho správného zaměstnance

Najít toho správného zaměstnance

Firmy, aby mohly prosperovat, potřebují mít kvalitní, pracovité, vzdělané a odborně dobře připravené zaměstnance. Ty mohou hledat sami, prostřednictvím osobních kontaktů, inzerce, a také personálních agentur.

Agenturní zaměstnávání firmám přinese řadu výhod, jako je úspora nákladů, úspora času a energie, snížení rizik a možnost převzetí zaměstnance do kmenového stavu. Volná pracovní místa ve Středočeském, Libereckém a Královéhradeckém kraji nabízí personální agentura APRM, s.r.o., která působí především v automobilovém průmyslu a strojírenských odvětvích. Jejími partnery jsou jak nadnárodní korporace, tak menší soukromé podniky. Agentura sází na úspěch, který je založený na pochopení individuálních požadavků, a také na vzájemnou důvěru. Nábor zaměstnanců zajišťuje zkušený tým s dlouholetou praxí, který ví, jak čelit výzvám v lidských zdrojích. Díky propracovanému systému personalistiky, široké databázi uchazečů a spolupráci s úřady práce je připraven řešit personální problémy firem a dát jim přesně to, co potřebují. Nabízí komplexní nabídku řešení problematiky lidských zdrojů, od vyhledávání a náboru talentů až po agenturní zaměstnávání a outsorcing. Pracovníci mohou být k firmám přiděleni dočasně, agentura zpracuje veškerou pracovně-právní agendu, připraví smlouvy, zaškolí zaměstnance podle zákona, zpracuje mzdy a daně, a bude monitorovat pracovní chování a výsledky zaměstnanců. Pracovníky na specifické pozice vyhledává podle zadaných kritérií s tím, že firma s takovými zaměstnanci uzavře pracovní smlouvy.

 

Pracovní agentury se neomezují jen na nábor nových zaměstnanců, pořádají různá kurzy a školení pro zaměstnavatele, aby se jejich zaměstnanci dále vzdělávali a zvyšovali se svou kvalifikaci. Když si firma není jista, že vybraný zaměstnanec pro ni bude tím pravým člověkem, agentura ho otestuje. Má vlastní metodiku na zjištění dovedností a manuálních schopností, důležitých pro daný obor. Také je schopna posoudit fyzickou a psychickou připravenost konkrétního člověka k typu výroby a k náročnosti pozice.