Koš na prádlo Wenko Peony

Koš na prádlo Wenko Peony

Do obchodu

Ve chvílích, kdy se snažíte uspořádat své oblečení, vám jde častokrát hlava kolem? Dejte svým skříním a šatníku řád jednou provždy s elegantními pomocníky značky Wenko. Znáte Wenko? Tato oblíbená německá značka vyrábí praktické a dokonale funkční doplňky do domácnosti, které vám zjednoduší každodenní život. Ať už potřebujete pomoct s úklidem nebo vyřešit organizaci v šatně, koupelně nebo kuchyni, styloví Wenko pomocníci budou vždy správným řešením. ♥

TESCOMA termoska s hrníčkem CONSTANT CREAM 0,5 l, nerez

TESCOMA termoska s hrníčkem CONSTANT CREAM 0,5 l, nerez

Do obchodu

Moderní a účinná nerezová termoska s hrníčkem.   V čem Termoska s hrníčkem CONSTANT CREAM vyniká?   Je vynikající pro přenášení a podávání horkých a studených nápojů, vyniká nadčasovým minimalistickým designem a žádanou povrchovou úpravou v atraktivní smetanové barvě.     Termoska s hrníčkem CONSTANT Cream je včetně termoizolační vložky vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli. Je vysoce odolná a při běžném použití prakticky nerozbitná. Hrníček pro podávání nápojů má optimálně tvarované ouško, které se pohodlně drží, ale při přenášení a skladování termosky nepřekáží.     Termoska má praktický jednodotykový uzávěr a kvalitní silikonové těsnění, díky kterým uchová nápoje horké nebo studené i při jejich častém nalévání.   Jaké má Termoska s hrníčkem CONSTANT CREAM další výhody?   dno je vyrobeno z odolného plastu termoska je stabilní a nepoškodí hladké povrchy.     Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel a odolný plast, těsnění z kvalitního silikonu.   Čištění: Myjte pod tekoucí vodou běžnými čisticími prostředky, nemyjte v myčce. Záruka: 5 roků.

Hollywoodská Houpačka Laura

Hollywoodská Houpačka Laura

Do obchodu

Mít vlastní dům se zahradou je velikou výhodou, zvláště když se chcete večer po únavném pracovním dni uchýlit na klidné místo pod širým nebem. Zahradní houpačka LAURA vám se svými rozměry cca 192 x 166 x 120 cm (Š x V x H) nabízí skutečnou oázu pohody. Tento jednoduchý model z řady LAURA by neměl chybět na žádné zahradě. Disponuje velkou sedací plochou, která poskytuje pohodlné posezení pro 3 osoby. Silná a stabilní konstrukce v antracitové barvě je odolná vůči povětrnostním vlivům, elegantní černý potah nazdobí váš exteriér. Maximální nosnost je 300 kg. Se zahradní houpačkou LAURA může léto začít!

Přehoz na postel VÁŽKA 220×240 cm tyrkysová Mybesthome

Přehoz na postel VÁŽKA 220x240 cm tyrkysová Mybesthome

Do obchodu

Kvalitní přehoz na postel s moderním motivem. Přehoz na dvoulůžko o rozměru 220×240 cm, je vyroben z kvalitního materiálu s originálním zpracováním. Přehozy na postel se zajímavým a trendovým vzorem jsou jedinečným doplňkem každého bytového interiéru. Přehozy jsou důležitým bytovým doplňkem a hezkou dekorací. Udržují pořádek a chrání polštáře a přikrývky před prachem. Postel máte díky přehozu ustlanou a dokonale upravenou. Přehozy Vám ušetří práci se stlaním a úklidem.

ASIR Konferenční stolek KOLORADO bílý, ořech

ASIR Konferenční stolek KOLORADO bílý, ořech

Do obchodu

Stolek KOLORADO nabízí velkou plochu na dekorace i občerstvení a zároveň i úložné plochy. 
Ve stolku najdete otevřený odkládací prostor tří polic do kterých se vejde spousta drobností. 
Provedení bílá a ořech je velice elegantní. 
Materiál: melaminem potažená dřevotříska 18 mm
Šířka: 90 cm
Výška: 37,4 cm
Hloubka: 60 cm
 

TZB Sada tří stolků April černá

TZB Sada tří stolků April černá

Do obchodu

Sada stolku je skvělým doplňkem interiérového designu každé místnosti. Kovový rám se sytě černou barvou a dřevěným topem je módní kombinací posledních sezón. Díky nadčasovému designu jsou stoly ideální pro moderní, půdní nebo skandinávské interiéry. Spousta výhod: lehká, všestranná a praktická. Kromě svého hlavního použití jako stolku nebo koše na prádlo je April také jedinečnou dekorací. Specifikace produktu: Kovová konstrukce Rám – ocel s práškovým nástřikem Deska stolu – dýhovaná MDF deska Odnímatelný dřevěný kryt Sada 3 kusů Univerzální použití, např. Konferenční stolek, koš na prádlo, noční stolek nebo dekorativní stolek Rozměry produktu Velikost 1. stolku Výška 30 cm
Šířka stolu 29,5 cm
Šířka základny 21 cm
Tloušťka desky 9 mm
Tloušťka horní části na okrajích je 5 mm Velikost 2. stolku Výška 35 cm
Šířka stolu 34,5 cm
Šířka základny 26 cm
Tloušťka desky 9 mm
Tloušťka horní části na okrajích je 5 mm Velikost 3. stolku Výška 39 cm
Šířka horní 40 cm
Šířka základny 31 cm
Tloušťka desky 9 mm
Tloušťka horní části na okrajích je 5 mm

Orion Termomísa UH/ner.DELUXE 5l

Orion Termomísa UH/ner.DELUXE 5l

Do obchodu

Termomísa s pokličkou na závit. Díky termoizolační pěnové vrstvě mezi stěnami termomísa dlouho udrží konstantní teplotu vašeho pokrmu. Využijete ji v domácnosti, zaměstnání i na cestách, v létě i zimě. Skvělé izolační vlastnosti. Je lehká, snadno přenosná. Hladký povrch je snadno omyvatelný. Výborné využití v horkých letních dnech na zmrzlinu. Délka udržení teploty v nádobě závisí na okolní teplotě, resp. teplotním rozdílu vnější teploty a teploty uvnitř nádoby. Před vložením studeného pokrmu, např. zmrzliny, vložte nádobu cca na hodinu do ledničky, prodloužíte tím chladící efekt. Při vkládání teplého jídla nalijte dovnitř horkou vodu, kterou zhruba po 1-2 minutách vylijte. Nahřátý vnitřek termomísy prodlouží efekt udržení teploty pokrmu.

Expedo Postel LAXYGA (52) 180 x 200 + úložný prostor, dub monastery/ dub monastery – černý lesk

Expedo Postel LAXYGA (52) 180 x 200 + úložný prostor, dub monastery/ dub monastery - černý lesk

Do obchodu

Postel LAXYGA je vyrobena z lamina opatřeného ABS hranou. Disponuje úložným prostorem v podobě zásuvky, která je stimulována tak, aby byla pohodlně dostupná z přední části lůžka. Pokud vás zaujal design této postele, rozhodně si prohlédněte i další komponenty ze série LAXYGA. Shrnutí: manželská postel lamino s hranou ABS úložný prostor Použité materiály: LTD, PVC

Hanah Home Obraz RAINBOW FISH 70×100 cm

Hanah Home Obraz RAINBOW FISH 70x100 cm

Do obchodu

Obrazy jsou nedílnou součástí každého domova. Krásně zaplní prázdné zdi, zútulní interiér a vdechnou mu jedinečnou atmosféru, která vypoví vše o vkusu a charakteru majitele. Obraz na plátně RAINBOW FISH s motivem pestrobarevných ryb nadchne všechny milovníky moderního a abstraktního stylu. Specifikace produktu: 100 % semišové plátno Dřevěný rám o tloušťce 2,8 cm Rozměry produktu: Velikost: 70×100 cm

PlasticFuture Květináč Little Matuba s vkladem bílý, varianta 30 cm

PlasticFuture Květináč Little Matuba s vkladem bílý, varianta 30 cm

Do obchodu

Exotická kolekce květináčů Little Matuba je nižší verzí květináčů Long Matuba. V elegantní bílé barvě se inspiroval texturou přírodního bambusu. Květináče Little Matuba s vkladem jsou vyrobené z odlehčeného mrazuvzdorného plastu, které vyniknou především na terasách, balkonech či jako dekorace v interiérech. Květináč obsahuje vkladpro usnanění výsadby rostlin. Délka 30 cm Šířka 30 cm Výška 35 cm Objem 14 l Barva Bílá Hmotnost 652 g Délka 40 cm Šířka 40 cm Výška 48 cm Objem 34 l Barva Bílá Hmotnost 1381 g

Eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 7 – Bílá / Tmavá krémová 2302

Eka Předsíňová stěna s čalouněnými panely Trinity 7 - Bílá / Tmavá krémová 2302

Do obchodu

Vysoce moderně a netradičně provedený botník Trinity je skvělou volbou pro náročné! Svým vzhledem se bude vyjímat zkrátka v každé domácnosti.Botníková stěna Trinity vyčnívá především svými čalouněnými panely, kterými je tvořena zadní část botníku, což je úplná novinka na českém trhu.
Nabízíme možnosti různých barev a druhů látek viz. nabídka zde Předsíňová stěna obsahuje: 1 ks – botník 50 cm,
1 ks – věšák 50 cm (3 úchytky),
5 ks – čalouněný panel 50×30 cm,
1 ks – čalouněný panel 50×40 cm. Předsíňové stěny Trinity s nástěnnými čalouněnými panely nabízíme v mnoha barevných variantách a nabízíme také možnost dokoupit i jednotlivé části samostatně dle naší nabídky.
Barevná varianta botníku lze změnit viz varianty níže. BÍLÁ BÍLÁ/SONOMA SONOMA GRAFIT ZMĚNU BARVY DEKORU DŘEVA / BARVY LÁTKY PROSÍM UVEĎTE DO POZNÁMKY V OBJEDNÁVCE 
 
Rozměry botníku naleznete na poslední fotografii. 
Panely lze na zeď upevnit například těmito způsoby: Upevnění montážním lepidlem
Zakoupením speciálních suchých zipů, díky kterým panely perfektně drží na zdi a samotnou zeď žádným způsobem nepoškodí (můžete zakoupit v příplatku produktu viz. výše).
Zakoupení speciální NANO lepící pásky (můžete zakoupit v příplatku produktu viz. výše) Předsíňová stěna je dodávána v demontu v kartonové krabici, součásti balení je návod a spojovací materiál.U předsíňové stěny není součásti balení upevňovací materiál na zeď a lze jej přikoupit viz. výše v příplatkovém parametru.

Eka Lavice Monet 80×40 cm Barva látky Trinity: (2316) Černá

Eka Lavice Monet 80x40 cm Barva látky Trinity: (2316) Černá

Do obchodu

Prezentovaná lavice vyniká z jiných produktů díky krásně prošívanému sedáku, který je schopen potěšit i ty nejnáročnější klienty Lavice je zakončena odolným materiálem Cassablanca!
Cassablanca je homogenní se silnou strukturou. Výhody toho materiálu jsou vysoce odolné proti poškození, snadno se čistí, májí dobrou pružnost, prodyšnost a jednoduchá vazba vláken – vynikající tkanina pro čalouněný nábytek.
Balení obsahuje jasné pokyny a nástroje, součásti a šrouby potřebné pro vlastní montáž, což je velmi jednoduché.

Posuvné Dveře RUBI III Dub sonoma

Posuvné Dveře RUBI III Dub sonoma

Do obchodu

Posuvné dveře s pruhy Rubi III. Pokud chcete ideálně využít prostor Vašeho bytu, posuvné dveře jsou ideálním řešením. Můžete je využít jako oddělení dvou místností, nebo jako dveře do skříně či šatny.

Tyrkysové zahradní křeslo Acapulco

Tyrkysové zahradní křeslo Acapulco

Do obchodu

Křeslo Acapulco je odkazem na vesnici, která se v období 50. let minulého století stala vyhledávaným a oblíbeným místem nejen u slavných osobností (Jean-Paul Belmondo, Sylvester Stallone, Elisabeth Taylor a další). Na tuto tradici navazuje svým konceptem i toto křeslo, jehož design v sobě mísí romantické představy, klidné prostředí a komfort. Křeslo Acapulco je ručně tkané 70% recyklovaným PVC s pamětí, díky čemuž se křeslo formuje k vašemu tělu a po použití se vrátí zpět do původního tvaru. Je vhodné do interiéru a exteriéru, na zahradu, terasu apod. Do křesla Acapulca se budete rádi vracet. 
Tip: Na utírání prachu doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání.

Hoorns Zelená koženková třímístná pohovka Bearny 246 cm

Hoorns Zelená koženková třímístná pohovka Bearny 246 cm

Do obchodu

Designová pohovka Bearny v zeleném provedení vás dostane na první pohled. Tato pohovka bude dominantou každého interiéru a to nejen díky své velikosti, ale i robustnímu designu. Bearny nabízí skvělé místo pro odpočinek, které si zamiluje celá vaše rodina. 
Tip: K čištění doporučujeme použít bavlněný hadřík namočený ve vlažné vodě.