S novými okny ušetříte

S novými okny ušetříte

Léto je u konce, brzy se začne ochlazovat a je nejvyšší čas myslet na to, jak v zimě uspořit za topení. Až čtyřiceti procentní úsporu přinese výměna starých oken a dveří za nová. Jestliže se pro tento krok rozhodnete, vyberte si firmu, která vám poskytne profesionální a spolehlivé služby.

Můžete si nechat namontovat plastová okna, dřevěná, hliníková, a také dveře. Která budou pro vás nejvhodnější, vám poradí odborníci. Důležité je, aby vše k sobě dobře ladilo a výsledek byl co nejlepší a nejefektivnější. Firma okna a dveře odborně zaměří, demontuje staré a namontuje nové. V montáži jsou zahrnuty také parapety a zednické práce s výměnou oken související, jako je oprava okolní omítky. Okna vám budou sloužit k vaší spokojenosti celé roky, protože jsou osazena celoobvodovým kováním se zvýšenou bezpečností, kvalitními klikami a izolačními dvojskly s rámečkem. U dveří oceníte oproti těm starým prvotřídní panty a kování.

Když už se do výměny oken pouštíte, nezůstaňte stát na polovině cesty, nešetřete a objednejte si i další doplňky. Časem zjistíte, že za jejich dodatečnou montáž bysta zaplatili daleko více.  Když si vše pořídíte od jedné firmy hned, budete mít jistotu, že všechno bude k sobě dobře pasovat nejen z funkčního, ale také estetického hlediska. Například žaluzie si dnes lidé objednávají k oknům téměř automaticky. V letních měsících obydlí ochrání před slunečními paprsky a teplem, celoročně zajistí soukromí. Navíc se vyrábějí v různých barvách a vzorech, takže se mohou stát pěkným doplňkem interiéru. Péče o ně je mnohem jednodušší než o těžké látkové závěsy. Objednat si můžete klasické horizontální žaluzie, vertikální nebo i rolety.

V létě oceníte také sítě proti hmyzu, nebudete už muset běhat s plácačkou a honit bzučící mouchy a komáry. A také ušetříte za mnohdy nefunkční spreje a odpuzovače. Sítě se vyrábějí z jemného, ale velmi odolného vlákna, které nezmění svoje vlastnosti při nízkých ani vysokých teplotách, při dešti, sněhu nebo silném větru. Jsou nenápadné, nebrání v otevírání, zavírání ani vyklápění okna.

Když se na vašich oknech nebo dveřích objeví jakékoli závady, stačí zavolat firmu, která vám je montovala. V rámci záruky i po ní provede veškeré opravy, seřízení nebo i výměnu jednotlivých součástí.