Není třeba se trápit horkem nebo vlhkem

Není třeba se trápit horkem nebo vlhkem

Každý provoz a každá budova mají svoje zvláštnosti. Někdy je pracovní prostředí příliš horké, jindy naopak chladné, suché nebo zase vlhké. To stejné platí i o bydlení. Lidé se přitom chtějí cítit doma i v práci příjemně, žít a pracovat v prostředí, které jim svou kvalitou vyhovuje. Dnešní doba má naštěstí na problémy, spojené s vnitřním prostředím budov, účinný lék. Moderní technologie si dokáží poradit skoro se vším, konečnou realizaci zvládne firma, jejíž specializací je vzduchotechnika a klimatizace. Poskytne veškeré služby a dodá klimatizační systémy jak pro chlazení technologických zařízení, tak pro úpravu vzduchu v provozech a na pracovištích. Na vzduchotechniku se váže celá řada dalších problematik, ale i s měřícími a regulačními systémy, elektrickými rozvody, sanitární technikou a drobnými stavebními úpravami si spolehlivá firma dobře poradí. Jakmile je vzduchotechnika uvedena do provozu, bude zákazník moci počítat se smluvním záručním i pozáručním servisem. Pokud provozovatel tápe, jsou tady odborníci, kteří přispěchají s radou, a na přání zadavatele vypracují podrobný projekt, podle kterého se bude vzduchotechnika budovat.

Základní větrací zařízení pro malé výkony se zpravidla dodávají do obytných domů a kanceláří, a to do koupelen a na WC. Trochu složitější systémy je třeba dodat do dílen, provozoven různého druhu a výrobních hal. Veškeré dodávky ale mají jedno společné. Systémy jsou z domácí produkce a ta zařízení, která na domácím trhu chybí, jsou dovezena ze zahraničí, aby zákazník dostal přesně to, co potřebuje. Potrubí se vyrábí z pozinkovaného případně černého plechu s lisovanými pozinkovanými přírubami, připevněnými přítlačnými spoji. Všechna potrubí a další elementy jsou v kvalitě, odpovídající evropským normám DIN. V pozinkovaném provedení se vyrábějí také výfukové hlavice a stříšky, sací a výfukové střešní hlavice, samotahové hlavice, protidešťové žaluzie, regulační klapky, mřížky, filtry a tlumící komory a celý sortiment závěsného materiálu. K provozním souborům vzduchotechniky a klimatizace je dodávána elektrická instalace včetně revizních zpráv.

Vybavení klimatizací a vzduchotechnikou ocení hlavně takové provozy, jako jsou hotely a rekreační zařízení, nemocnice, kulturní a obchodní domy, velkokapacitní kuchyně a vývařovny, prádelny, truhlárny, svařovny a galvanizovny.