Snadná cesta nevede vždy jen dolů

Snadná cesta nevede vždy jen dolů

Výtah. Malá obdélníková místnůstka, jejíž „posláním“ je vozit lidi nahoru a dolů stále stejné trajektorii, jedinou cestou. Pro některé z nás zbytečný lidský výmysl, který nás láká, abychom vynechali často i jediný druh sportu na který nám zbývá čas a tím je obyčejná chůze. Pro jiné však často jediná šance, jak se dostat kamkoliv výš než je suterén.

Naprostou nezbytností jsou výtahy zabudované v mrakodrapech a jiných nadprůměrně vysokých budovách, jejichž počet pater se pohybuje ve dvoumístných cifrách. Vyjít tedy například schody do 16. patra, kde je umístěna naše kancelář, to abychom si do práce vyšli alespoň s hodinovým předstihem. V těchto případech nám výtah šetří čas i srdce.

Stejně jako spořič času je výtah nenahraditelným pomocníkem pro lidi fyzicky postižené. V tomto případě nemusí být překážkou jen výšková budova, ale třeba i jen jediné patro u nich v domě. I pro tyto účely jsou výtahy potřebné.

Jsme firma VÝTAHY, s.r.o. a jak už název napovídá, předmětem našeho podnikání jsou mimo jiné právě výtahy. Výtah vám nejen vyrobíme, ale také vám zmodernizujeme a opravíme váš starý. Vyrábíme a modernizujeme výtahy různých druhů a to jak pro veřejné budovy, tak pro rodinné domy. Pro lepší představu si na našich webových stránkách můžete celý výtah zkusit navrhnout vybavit přesně podle vašich předpokladů a požadavků a obratem od nás obdržíte nezávaznou kalkulaci nabídky. Aniž byste tedy museli vyjít z domu nebo stát nějaké fronty, budete mít návrh vašeho výtahu i s cenou přímo u vás na počítači.

Nespecializujeme se pouze na výtahy osobní. Nabízíme také lůžkový výtah, nákladní výtah, spisový výtah, jídelní výtah, výtah pro vozíčkáře či ojediněle využívaný autovýtah. V podstatě téměř na jakýkoliv typ výtahu si vzpomenete, dokonce i ten, o kterém jste dosud neslyšeli, jsme vám schopni vyrobit a dodat.

Ať už tedy rekonstruujete obytný dům, jehož součástí je starý výtah, chcete přistavět výtah pro vozíčkáře či stavíte nový dům, který se bez výtahu neobejde, obraťte se na nás a společně něco vymyslíme.