Lékárna, poradna i galerie

Lékárna, poradna i galerie

V nejsevernější části naší republiky, v obci Dolní Poustevna, už devět let nabízí léky, doplňky stravy, čaje, dětskou výživu a kosmetiku lékárna BONA. Funguje primárně jako internetová, svůj sortiment, který představuje více než dvacet tisíc položek, nabízí v přes e-shop. Zákazníci sem ale mohou přijet i osobně, poradit se s pracovníky lékárny, jak řešit svůj zdravotní problém, a vybrat si přímo na místě. I kdyby vážili do Dolní Poustevny delší cestu, určitě neodjedou zklamaní. V lékárně si totiž mohou také vyzkoušet a koupit zdravotní obuv značek Santé a Jasný, která rozhodně nikde netlačí, je pohodlná a uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Kdo si nebude chtít zkoušet boty nebo vybírat kosmetiku, může si z lékárny odvézt umělecký předmět nebo alespoň umělecký zážitek.  Ptáte se, jak je to možné? Malíř Bohuslav Vágner v lékárně vystavuje svoje díla a ta, která vám budou líbit, si od něj můžete koupit.

BONA na svých webových stránkách nabízí široký sortiment léčiv, opalovacích prostředků, čajů, dětské kosmetiky a výživy, kosmetiky pro dospělé, kteří mají kožní problémy nebo alergie, doplňků výživy pro zdravé, nemocné i pro sportovce, a také vitamíny. V nabídce se velmi dobře zorientujete, všechny produkty jsou přehledně zařazeny podle problematiky a použití do skupin. Vyhledáte si to, co právě potřebujete, můžete si přečíst přesný popis výrobku a jeho použití, případně prohlédnout fotografii. Výhodou je, že k lékům jsou přiřazené příbalové letáky, z nichž se dozvíte úplně všechno. Jaké je dávkování, jaké jsou účinky léku, včetně těch nežádoucích, pro koho je lék vhodný a pro koho není, jak se dávkuje, jaké má složení, jak dlouho a za jakých podmínek přípravek můžete skladovat. 

Komplexní informace dostanete také o prostředcích péče o ústa, pleť, a to i problematické, a o vlasové kosmetice. V lékárně mohou nakupovat také zdravotníci, protože BONA nabízí i zdravotní prostředky, například dezinfekci, laboratorní materiál, nástroje, diagnostické prostředky, obvazy, prostředky pro stomatologii, šicí materiál a další zboží.

Maminky malých dětí jistě ocení to, že si mohou objednat třeba různé pomůcky na kojení, aniž by musely opustit svůj domov, velmi diskrétní je nákup prostředků pro inkontinenci a absorbci. Zboží lékárna doručuje nejpozději 48 hodin od jeho objednání.