Zkušená lékařka dětem rozumí

Zkušená lékařka dětem rozumí

V Socháňově ulici v Praze 6 – Řepích ordinuje velmi zkušená a dlouholetá praktická lékařka pro děti a dorost MUDr. Marie Nízká. Pokud pro své dítě hledáte lékaře, je pro vás dobrá zpráva, že paní doktorka v současné době přijímá nové pacienty. Zajišťuje diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v rámci praktického lékařství dětem a mladým lidem až do devatenácti let.

Ve své ordinaci má některé nadstandardní vybavení, které ocení zejména ti rodiče, jejichž děti jsou často nemocné. Je to CRP test pro rozlišení virové a bakteriální infekce, díky kterému se z kapky krve okamžitě zjistí, zda je v těle zánětlivý proces, močový analyzátor, StrepTest a glukometr. MUDr. Nízká potěší i malé parádnice, protože jim na požádání a přání rodičů aplikuje do uší náušnice, a to běžné i nastřelovací. Vše se odehraje bezbolestně a v antiseptickém prostředí, takže rodiče nemusejí mít obavy, že by se dětem dírka v uchu zanítila.

Lékařka ordinuje každý den, má zvlášť vyhrazené hodiny pro nemocné a pro objednané pacienty tak, aby se v ordinaci děti přicházející na prevenci nebo konzultaci nenakazily nějakou nakažlivou chorobou. Ve středu ordinuje až do osmnácti hodin a vychází tak vstříc pracovně vytíženým rodičům i těm, kteří pracují na směny a mají problém s dětmi přijít na prevenci v dopoledních hodinách.

MUDr. Nízká má uzavřené smlouvy se šesti zdravotními pojišťovnami, se všeobecnou, ministerstva vnitra, VZP a. s., oborovou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, vojenskou a českou průmyslovou.

Pacienty je velmi dobře hodnocena, má pověst uvážlivé, příjemné a ochotné lékařky, která se dětem maximálně věnuje. Rodiče se shodují v tom, že se zdravotní sestrou Milenou Rajtmajerovou tvoří obě ženy dobrý tandem, který se snaží dětem v jejich trápení co nejvíce ulevit.