Ráj v Českém ráji

Ráj v Českém ráji

CHKO Český ráj je sám o sobě již několik desítek let lákadlem mnoha turistů, a to jak českých tak i zahraničních. Pokud se i vy rozhodnete udělat si výlet na toto dech beroucí místo je škoda strávit tam jen jeden den.

Jsme hotel Skála a nabízíme vám ubytování přímo v centru Českého ráje. Naše služby jsou na špičkové úrovni a vzhledem k naší dlouholeté tradici, která přesahuje jedno století, dobře víme, jak se věci v hoteliérství mají a co naši hosté očekávají. Náš hotel hostí nejen tuzemské turisty ale také ty zahraniční a proto klademe důraz na špičkové služby na evropské úrovni. Protože v našem hotelu víme, že domácí mazlíčci jsou jako členi rodiny a dovolená bez nich, není pravá dovolená, u nás mají dveře taky otevřené. Pokud tedy máte třeba pejska, kterého nechcete nechávat doma, přijeďte i s ním!

Klidná a krásná příroda není to jediné, co náš hotel obklopuje, najdete zde i sportu sportovního vyžití. Pokud jste tedy příznivci aktivní dovolené, určitě oceníte, že nedaleko hotelu se nachází sportoviště, lanové centrum a půjčovny raftů a lodí.

Pokud jste milovníci české kuchyně a mrzí vás, že z většiny restaurací už téměř vymizela, u nás si přijdete na své! Hotelová restaurace nabízí speciality ze staročeské kuchyně připravované pečlivě vybíraných surovin, získávaných ze zdejších farem a domácích chovů. Můžete si tedy být jisti, že maso, které u nás budete jíst je opravdu kvalitní a s láskou připravené.

Hledáte místo na podnikový večírek, oslavu či svatbu? I to v našem hotelu nabízíme. Díky rozsáhlým prostorám, kterými náš hotel disponuje, vám takovou akci rádi zajistíme. Pokud plánujete školní výlet, rádi vám ho pomůžeme zajistit a samozřejmě nabídneme zázemí pro ubytování. Kuchyně se samozřejmě věku dětí přizpůsobí.

Dále nabízíme různé typy balíčků, například balíček pro seniory, který obsahuje ubytování na 5 nocí s polopenzí a masáží. Nechybí ani balíček pro páry a rodiny s dětmi.

Naše nabídka je tedy velmi široká a vybere si z ní snad každý. Pokud tedy uvažujete o návštěvě CHKO Český ráj, nebo jen chcete strávit pár relaxačních dnů v krásné přírodě, rádi vám to našimi službami zpříjemníme.