Nepronikne ani myš

Nepronikne ani myš

Podnikáte-li, vůbec vám neudělá radost, když do objektu, ve kterém máte výrobu nebo kanceláře vnikne neoprávněná osoba a nadělá vám tady pořádnou spoušť. Je proto dobré myslet na všechno dopředu a domluvit si potřebné služby, abyste neočekávané návštěvě předešli. Najměte si pracovníky bezpečnostní agentury, kteří zajistí ostrahu objektu podle vašeho požadavku. Mohou hlídat 24 hodin denně, jen v noci nebo ve vámi vybrané době. Kvalifikovaní pracovníci security servisu vám pomohou s technickým vybavením a zajistí i fyzickou ostrahu. Váš majetek bude dobře chráněn před poškozením, zneužitím, zničením nebo odcizením.

Bezpečností agentura se bude starat o to, aby byla ve střežených objektech důsledně dodržována všechna režimová opatření, aby byly kontrolovány a evidovány všechny osob, které do objektu vcházejí. To stejné platí i o vjíždějících vozidlech. Pracovníci agentury jsou důslední, takže budete mít jistotu, že do objektu se dostane jen ten, kdo tam pracuje nebo se objednal na jednání, případně přijel pro zboží. Zkrátka ten, kdo je vítán, nikoli ten, kdo chce škodit.

Žádný majitel firmy není rád, když se z objektu neoprávněně vynáší nebo vyváží majetek společnosti nebo zboží. I na tuto problematiku si bezpečnostní agentura dokáže posvítit a umí bezpečně najít nepoctivé zaměstnance.

Když firma osiří, všichni odejdou, a také o víkendech a svátcích, je každý objekt mnohem zranitelnější. Nenechavci mohou situace snadno využít a najít místo, kudy se dá projít dovnitř. Odradit je od úmyslu krást a ničit může pracovník agentury, který objektem pravidelně prochází i se svým čtyřnohým kamarádem. Pes má vynikající čich a hned odhalí cizího člověka. Pustí se za ním a svému páníčkovi je tak neocenitelným pomocníkem.

Bezpečnostní agentury ručí za svoje zaměstnance, za jejich bezúhonnost, fyzickou zdatnost i psychické předpoklady. Někteří bezpečnostní pracovníci mají další odborné předpoklady jako je dobrá znalost práce s počítačem nebo znalost jazyků.

Pokud firma potřebuje, agentura zajistí i recepční služby, kompletní úklidový servis nebo přepravu osob.