Co v ordinaci nenajdete

Co v ordinaci nenajdete

Když klasická medicína nepomáhá, zkoušejí se lidé obrátit na specialisty v oboru alternativní medicíny. Jedna taková astrologicko-psychotronická homeopatická poradna poskytuje svoje služby v Kostelci u Křížků. Nabízí léčení pomocí homeopatie a autopatie, bioenergií, REIKI a KARUNY, filipínských energií a vypracovává veškeré druhy horoskopů jak v ústní, tak písemné formě. Na místě si zájemci mohou koupit bio přípravky ENERGY, EPAM a Shüsslerovy tkáňové soli.

EPAM jsou tibetské preparáty, vyrobené bez stabilizátorů, konzervantů, aromat, barviv a jiných chemikálií. Blahodárně působí při chronických onemocněních žaludku, jater, žlučníku, mají pozitivní vliv na dvanácterníkové vředy i zánětlivá onemocnění ledvin. Některé výrobky z této řady jsou vhodné i při onemocnění rakovinou. Svým působením na organismus se EPAM preparáty přibližují homeopatickým lékům. Jsou vhodné pro preventivní užívání, působí na organismus pomalu, ale vytrvale a při jejich pravidelném užívání lze ovlivnit proces uzdravování i u vážnějšího onemocnění.

Přípravky řady ENERGY GROUP jsou vyvinuty podle principů staré čínské medicíny, využívají nejnovější technologie bioinformační medicíny a poznatky fytoterapie, homeopatie, krystalterapie a biorezonance. Jsou plně z přírodních zdrojů, z těch nejkvalitnějších surovin.

Shüsslerovy tkáňové soli jsou základní minerální živiny, které se nacházejí v lidském organismu. Jejich rovnováha a správný pohyb v tkáních a buňkách udržují zdraví, nedostatečný příjem a další vlivy jako stres, nezdravá strava a zvyky způsobují jejich nedostatek a zdravotní problémy.

Hodně lidí si chce udržet zdraví a přistupuje k pravidelné detoxikaci organismu. Ale i tady je třeba postupovat obezřetně a s ohledem na věk a zdrav. Pro detoxikaci je nejvhodnější jaro, aby se člověk očistil po zimě a rozproudil v těle novou energii. Je možné si koupit bylinkový čaj, který posílí některý z orgánů, zařadit do jídelníčku potraviny, které likvidují viry a parazity, chodit za každého počasí na hodinové procházky a posilovat imunitu vitamínem C. Paraziti žijí kolem nás, přicházíme s nimi stále do kontaktu, chránit se před nimi můžeme posilováním imunity a detoxikací. Pomáhá užívání pelyňku, ořešáku, hřebíčku a kaenského pepře.