Technická kontrola snadněji než kdy dříve

Technická kontrola snadněji než kdy dříve

Všichni to asi známe. Je všední den a my nevíme, kam dřív skočit. Do banky, na poštu, odvézt děti do školy, do kroužku, nakoupit a to ještě nemluvím o normálním zaměstnání, ve kterém nás taky nesmějí postrádat. Prostředky hromadné dopravy s několikerými přestupy nám často tohle všechno stíhat neumožní. Časová tíseň je tedy jedním z důvodů, proč v dnešní době většina lidí vlastní osobní automobil, motocykl nebo jiný dopravní prostředek osobního užití.

Jak už to tak bývá, s každou „radostí“ jsou spojeny i povinnosti a jinak tomu není ani v tomto případě. Pokud vlastníme například osobní automobil, je zákonem stanoveno, že musíme každé dva roky (popřípadě 4 roky od první registrace), absolvovat technické prohlídky a měření emisí. Tyhle záležitosti u mnohých z nás nepatří mezi nejoblíbenější činnosti, a proto je dobré vybrat si firmu, která nám to co nejvíce usnadní a urychlí.

 

Pokud bydlíte v blízkém nebo vzdálenějším okolí Mirotic, měli byste určitě zvážit návštěvu společnosti STK Mirotice s.r.o., kde se o vás i vaše auto postará příjemný a kvalifikovaný personál s bohatou praxí a zkušenostmi. Ve společnosti STK Mirotice s.r.o. máte vše na jednom místě. Provádí tedy nejen technické kontroly vozidel, ale také zmíněné měření emisí, které je pro provedení technické kontroly nutným předpokladem, a tak vše vyřídíte najednou, bez zbytečného přejíždění a ušetříte tak drahocenný čas.

V STK Miroticích, provádí jak povinné technické kontroly, tak i kontroly na přání zákazníka, což znamená, že se na ně můžete obrátit úplně kdykoliv. Provádějí prohlídky všech kategorií motocyklů, dále osobních a nákladních vozů do celkové hmotnosti 3500 kg, technické prohlídky přívěsných vozidel do stejné hmotnosti a další. U společnosti STK Mirotice s.r.o. se ani nemusíte starat o termín další povinné prohlídky- vše ohlídají za vás!

Společnost STK Mirotice s.r.o. funguje již od roku 2005 a počty pozitivních ohlasů spokojených zákazníků stále rostou.