Zkuste s námi omládnout

Zkuste s námi omládnout

Každý by chtěl vypadat co nejdéle mladě a svěže. Je to důležité nejen pro osobní pocit a sebevědomí, ale často i pro pracovní kariéru. Své o tom vědí herci, herečky, zpěváci a zpěvačky. Služby klinik plastické a estetické medicíny dnes nejsou nedostupné ani lidem, kteří se zrovna nepohybují v showbyznysu. Proč se tedy trápit vadami, příznaky stárnutí jako je povislá kůže, oční víčka, různé kožní defekty a rozšířené žilky, když pomoc je relativně snadná? Prostředky, vložené do vlastního vzhledu se stokrát vrátí. Když se člověk dobře cítí, odevzdává i vyšší pracovní výkony. A kdo ví, třeba vám vylepšený vzhled pomůže nastartovat nové pracovní příležitosti.

Aurum Clinic, kterou najdete v Praze ve Zborovské ulici, nabízí svým klientům kromě estetické medicíny a omlazení také kosmetiku, masáže, výživovou poradnu a službu vizážisty. Můžete se zbavit vrásek, nechat si zvětšit rty, zdůraznit dolní čelist, vypnout kůži na krku a v dekoltu, zpevnit a zvětšit prsa, formovat celé tělo a omladit ruce. Žádanou procedurou je také potlačení nadměrného pocení. Při vhodné aplikaci botoxu se přeruší spojení nervu s potní žlázou a tím se zabrání produkci potu. Výsledky se dostaví už asi za týden a přetrvávají 3 až 5 měsíců. Kyselina hyaluronová zase pomůže vaší kůži vrátit její mládí a hladký vzhled.

V klinice estetické medicíny pomohou i mladým lidem, které trápí akné. Díky úžasným vlastnostem přístroje Silkpeel akné zmizí po sedmi aplikacích, nežádoucí pigmentové skvrny po sedmi až deseti aplikacích, viditelné omlazení je na pleti vidět už po pěti až sedmi ošetřeních.

Výhodou všech zákroků je to, nejsou časově náročné, ihned po nich můžete odjet vlastním autem nebo třeba odletět letadlem. Lze je provádět celoročně a jsou vhodné pro muže i pro ženy. Omlazovací zákroky jsou přirozené, nezmění výraz tváře, jen minimálně ovlivní mimiku. Vaše okolí si jich ale určitě všimne, protože budete vypadat mnohem lépe než dříve.

Na složitější zákroky navazuje pravidelná kosmetická péče, masáže a výživové poradenství. V Aurum Clinic vám poradí, jak se zbavit nadváhy, jak se stravovat, abyste nepřibírali. Pokud se vám nedaří zbavit tukových polštářků, na klinice vám je i s celulitidou odstraní a ještě poradí, aby se už nikdy nevrátily. Víte, že sem můžete přijít na baby masáž i se svým miminkem? Pomůže odstranit psychické a fyzické trápení po těžkém porodu a navodí propojení mezi dítětem a jeho nejbližšími.