Na letiště v Ostravě pohodlně a komfortně

Na  letiště v Ostravě pohodlně a komfortně

Chystáte se letět na dovolenou z Letiště Leoše Janáčka a z vašeho města vám do Ostravy ideálně nenavazují spoje? Nemusíte nikde dlouho čekat, dokonce si dovolenou můžete příjemným způsobem prodloužit. Stačí, když si objednáte nocleh v penzionu U nádraží ve Studénce. Přímo u penzionu můžete nechat na parkovišti bez dalšího poplatku vaše auto a objednat si odvoz přímo na letiště. Jsou to pouhé čtyři kilometry, a tak vám letadlo určitě neuletí. Před cestou do zahraničí si ve Studénce odpočinete a budete bez starostí a stresu.

Nově zrekonstruovaný penzion nabízí ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s celkovou kapacitou 25 osob. V každém pokoji je sociální zařízení a televize, také na internet se budete moci připojit nejen z pokoje, ale i restaurace. Pokud odlétáte během dopoledne, budete si moci objednat z bohaté nabídky snídaňových menu. Budou spokojeni milovníci párků s křenem, míchaných vajec, omelet i sladkých croissantů. Když se v penzionu ubytujete na pět a více dní, dostanete desetiprocentní slevu, při dlouhodobém pobytu jsou ceny ještě příjemnější.

Restaurace Studénka vás nakrmí, i když nezůstanete na noc a budete krajem Opavska jenom projíždět. Vybrat si můžete z nabídky denního menu nebo z jídelního lístku, v němž jsou kromě polévek i hotová jídla, minutky, italská rizota a těstoviny, speciality asijské kuchyně a saláty. Dát si  můžete i pizzu nebo burger. Pizzy se pečou ve velikosti 32 cm, ti obzvlášť vyhladovělí si mohou objednat Jumbo pizzu o průměru 45 cm. Na jídelním lístku je celkem třicet druhů pizzy a ještě pizza tyčinky se škvarky, česnekem a sýrem. Výběr hamburgerů je také bohatý, kromě klasických s hovězím masem, sýrem a slaninou, můžete ochutnat burgery i méně obvyklé s mexickými papričkami a chipsy nebo v balkánském stylu s typickým slaným sýrem, olivami a tzatziki dresinkem.

Jídla, pizzy a burgery si můžete objednat ze své kanceláře nebo domova, pracovníci restaurace je s výjimkou letního období rozvážejí všude, kam si zákazníci přejí.

Restaurace i penzion se skvěle hodí pro pořádání firemních večírků, narozenin, svateb a dalších velkých akcí, protože dokáže vytvořit příjemné prostředí až pro 80 hostů. A nebudou se tady nudit ani děti. Pro ně je na letní zahrádce připraven skákací hrad, ve vnitřních prostorách zábavní centrum se skluzavkou, balonky všech velikostí, pastelkami a dalšími hračkami.