Špičkové nástroje z celé Evropy

Špičkové nástroje z celé Evropy

Podnikáte v oblasti strojírenství a potřebovali byste koupit do vašeho závodu nové obráběcí stroje? Společnost NESKAN, s.r.o. se v této oblasti pohybuje již od roku 1999 a je schopna najít právě takové strojírenské vybavení, jaké potřebujete. Její síla je ve schopnosti spojit výrobce nástrojů z různých zemí Evropy pro váš konkrétní projekt. Sídlí v Mariánských Lázních, její pracovníci komunikují i německy a rusky. Je velkoobchodním prodejcem v oblasti slinutých karbidů a obráběcích strojů, kromě prodeje se věnuje také poradenství. V její nabídce jsou soustružnické nástroje, frézovací nástroje, nástroje ze slinutých karbidů, nástroje pro vyvrtávání i pro vrtání.

Prostřednictvím této firmy, která působí v Čechách i na Slovensku, se dostanete také k výrobkům některých menších společností z Itálie a Německa, protože NESKAN je jejich výhradním obchodním zástupcem na našem území.

V nabídkovém katalogu firmy NESKAN jsou rotační nástroje předního výrobce stopkových nástrojů ze slinutých karbidů Karnasch Professional Tools, vrtáky, frézy a výstružníky, které patří do světové extratřídy v přesnosti sériově vyráběných nástrojů. Na webových stránkách společnosti NESKAN najdete nejen katalog, ale také aplikační videa, která vám pomohou při vašem rozhodování.

Další firmou, jejíž výstružníky pevné i stavitelné, z HSS, PM, SK, CBN a DIA, si můžete objednat a koupit, je německý výrobce HAMPP tools. Stopkové frézy HSSE, PM a SK, v dlouhém provedení a o velkých průměrech jsou od společnosti Hachenbach. Můžete mít i nástroje od italského výrobce SAU, který dodává své zboží firmě Ferrari.

Stopkové frézy na výrobu závitů, řezné a tvářecí nástroje, stopkové frézy pro frézování drážek, závitů a srážení hran NASKAN nabízí od německých firem BASS a SIMTEK. Nástrojový systém, vyvinutý firmou SIMTEK je ojedinělý a díky nezpochybnitelným přednostem se k němu obracejí i ostatní výrobci nástrojů. Minimální průměr otvoru, kde lze těmito nástroji na mikroobrábění vyvrtávat, srážet hrany a vytvářet zápichy je 0,3 mm. Délka pracovní části takového nástroje je 1,2 mm a jednotná stopka průměru 4 mm.