Zakázkové truhlářství

Zakázkové truhlářství

Dřevo je snad jeden z nejpoužívanějších materiálů v domácnostech, který se nikdy neomrzí a vždy vypadá vkusně a elegantně. Dřevěné plovoucí podlahy nikdy nevyjdou z módy, dveře si těžko představíme jiné a dřevěný nábytek je stále nejoblíbenější. Pokud milujete tento přírodní materiál a chcete mít domov zařízený originálním nábytkem přesně podle vašich představ jistě využijete služby truhlářství Kunštát.

Jedná se o malou a relativně novou firmu pana Miloše Koláčka, který však má ve svém oboru mnohaleté zkušenosti. Každou zakázku zpracovává maximálně individuálně, aby přesně vyhovovala estetickým i praktickým požadavkům jaké si zadáte. Nabízí jak léty prověřená řešení ale i zcela jedinečné a originální kousky, vytvořené přesně na míru. Pro lepší představu toho, jaký výsledek můžete očekávat vám zdarma vytvoří 3D vizualizaci.

Ať už zatoužíte po nové plovoucí podlaze, dřevěném schodišti nebo dveřích, vše zpracuje s maximální pečlivostí. Zákazníky velmi oblíbené jsou kuchyně na míru, které dodává včetně ověřených značek spotřebičů a kování. Dnes je v módě schovávat spotřebiče za dřevo, aby kuchyň působila co nejelegantněji, ale zároveň se zachovala maximální funkčnost a praktičnost. Vybrat si můžete z mnoha barevných provedení a návrhů kuchyňských linek i skříněk. V žádné kuchyni nesmí chybět jídelní stůl s pohodlnými židlemi, u kterého se může setkávat celá rodina.

Jeho služby však využijete ať už chcete zařídit kterýkoliv pokoj u sebe doma. Do dětských pokojů vyrábí bezpečný a odolný nábytek, který poroste s vaším dítkem. Děti si barevné designy svých nových skříněk a stolků prostě zamilují. A pro dospělé navrhne ložnici včetně vestavěných skříní, postelí z masivu nebo moderního lehčeného laminátu ale i praktických malých nočních stolečků. Dřevěné skříňky a poličky se hodí ale i do koupelny nebo do chodby.

Mezi další zakázkové truhlářské výrobky se řadí obývací stěny, kancelářské stoly, šatny ale i vybavení ordinací nebo venkovní nábytek.