Čistota a pořádek dělají dobrou vizitku

Čistota a pořádek dělají dobrou vizitku

Existuje hodně málo lidí, kteří mají rádi úklid. A vůbec nejhorší je uklízet po malování nebo po rekonstrukci. Každý chce mít doma čisto a útulno, ale s vytíženým harmonogramem se úklid stíhá těžko. To ale není neřešitelný problém. Existuje řada firem, které se s největší profesionalitou postarají, abyste doma měli vždy krásně poklizeno.

Jednou z nich je Midian Coral. Své služby nabízí nejen domácnostem, kde po domluvě se zákazníkem zajišťují pravidelný úklid jako je mytí podlah, utírání prachu, čištění koupelen nebo i větší úklidové práce jako tolik neoblíbené mytí oken nebo kvalitní čištění koberců, čištění čalounění, strojové čištění kůže včetně impregnace a další. Také vám doma uklidí po větší rekonstrukci, po malování nebo před kolaudací bytu. Své služby nabízejí sedm dní v týdnu, v denních i nočních hodinách, proto se vždy domluvíte, kdy by se vám úklid hodil nejvíce. Samozřejmostí je individuální přístup s každým zákazníkem, takže odvedená práce bude přesně podle vašich představ.

Kromě úklidu domácností se Midian Coral specializuje i na firmy, velké budovy jako jsou panelové a činžovní domy anebo zdravotnická a potravinářská zařízení. Pravidelně každý týden se postarají o mytí a zametání chodeb a schodišť, čištění vchodových dveří i výtahů a teď v zimním období zajistí úklid sněhu před vchody. Mezi pravidelné měsíční služby se řadí mytí zábradlí, ometání pavučin a každého půl roku umyjí okna. Pro zdravotnická a potravinářská zařízení zajišťují desinfekce prostor. Na všechny práce požívají nejmodernější ekologicky nezávadnou čistící techniku. Čistota a pořádek dělají dobrou vizitku každé firmě i domácnosti.