Vytvořte si nový úložný prostor pro váš domov

Vytvořte si nový úložný prostor pro váš domov

Každý to známe. Doma se nám hromadí všemožné věci, které kolikrát ani nevíme, kde se vzaly, ale naše skříně nejsou nafukovací. Poličky už máme přeplněné různými věcmi, které tam ani nepatří jenom proto, že na ně nikde nezbylo místo. Kupovat si celou novou skříň je pro nás z hlediska prostoru nepředstavitelné. Tak co s tím?

Co takhle použít krabice. Nepředstavujte si však kartonové krabice v jejich typické hnědé barvě. Existuje mnoho druhů krabic s nějakým designem. Pokud máte byt zařízený například provence nebo jiném decentním stylu, můžete použít bílé krabice nebo krabice s nějakou květinovou dekorací. Skvěla tak doplní vzhled vašeho bytu a nikdo se nebude pozastavovat nad tím, že máte v bytě krabice, protože tak vůbec nebudou vypadat.

Snad největší problém s úložným prostorem je v dětských pokojích. Rodiče nakupují svým malým miláčkům hračky ve velkém a nestíhají vyčleňovat ty hračky, se kterými si už jejich děťátko nehraje. I pro tyto případy jsou papírové krabice ideální, a to třeba také proto, že v dětském pokoji dochází často k „haváriím“ a zničená papírová krabice nebolí tolik jako nový nábytek. K sehnání jsou krabice s různými dětskými a filmovými motivy jako jsou třeba Mimoni, medvídci či princezny pro holčičky. Kromě obrázků, kterými jsou krabice potištěny, si můžete vybrat také barvu podkladu podle toho, jak se vám do dětského pokoje hodí, nebo jakou barvu má rádo vaše dítě.

Když mluvíme o krabicích, rozhodně nemůžeme opomenout i ty úplně nejtypičtější a svým vzhledem nejobyčejnější krabice, které jsou nepostradatelnou součástí každého stěhování. Hodit se mohou například i jako nádoby na tříděný odpad, pokud doma nechcete mít zbytečně moc plastových košů. Jednou z firem, která se specializuje na výrobu kartonových krabic je firma Karton plus spol. s.r.o. Tato firma mimo krabice vyrábí také vazby knih a diplomových prací.