Klimatizace je v létě k nezaplacení

Klimatizace je v létě k nezaplacení

Horký letní den, slunce svítí ze všech sil, žár stoupá z rozpálených ulic a člověk je rád, když se na chvíli schová do příjemného chládku klimatizovaného obchodu nebo restaurace. Vzduchotechnika je v dnešní době v mnoha prostorech absolutní nutností. V místnostech, kde se zdržuje více lidí je v létě po chvilce nedýchatelno a ve třicetistupňových vedrech je nepříjemné pobývat. Ať už potřebujete klimatizaci nebo vzduchotechniku kanceláře, prodejny, velké haly nebo rodinného domu, je tady pro vás česká společnost EBOG CV. s.r.o.

V oblasti vzduchotechniky funguje již téměř třicet let, a to jak v oblasti prodeje, tak montáže. Potřebujete poradit, jak vyřešit odvětrávání, jakou klimatizaci zvolit či jak celkově řešit vzduchotechniku? Hledáte jednoduché, a ne příliš nákladné možnosti, jak si zajistit příjemné prostředí pomocí klimatizace? Pak vám tato společnost může nabídnout veškeré služby s tím spojené. Od návrhu samotného projektu, výrobu trubek a materiálů přes dopravu až po montáž. Společnost se zaměřuje hlavně na řešení vzduchotechniky a klimatizace u větších objektů, poradí a poskytne optimální řešení však i pro byty a rodinné domy.

I když se jedná o společnost sídlící v Chomutově, může se chlubit mnoha realizovanými projekty po celé Republice. Vzduchotechniku i klimatizaci do obchodních domů, restaurací, lázní ale i kancelářských budov zajišťuje EBOG “na klíč” což znamená, že zajistí projekt a jeho stavební povolení, výrobu potrubí a jeho izolaci, dodávku veškerých komponentů, montáž i následný servis. Společnost se postará i opravy a rekonstrukce vzduchotechniky, a to jak v moderních, tak historických budovách.