Odvezete špinavé a dostanete čisté a voňavé

Odvezete špinavé a dostanete čisté a voňavé

Také se vám někdy stává, že zašpiníte svoje oblečení skvrnami, které nejdou ničím odstranit? Zkoušíte všechny osvědčené rady a triky maminek a babiček, a stále nic? Potom zbývá už jen jediná možnost, obrátit se na odbornou firmu, která se na praní a chemické čištění prádla orientuje. Má přece jen daleko větší možnosti, jak se se skvrnami, fleky, flíčky a jiný zašpiněním na vašem oblečení vypořádat.

Některé oděvy se ani nedoporučuje prát běžným způsobem v pračce, jsou to například některé jemné tkaniny nebo například saka s vycpávkami a podšívkami. Údržba oděvů je zkrátka věda, do které musíte alespoň trochu proniknout, pokud tedy nechcete po každém zašpinění oděvu kupovat nový. Při nevhodném zacházení s oblečením se totiž může stát, že úplně nový kus oděvu ztratí po prvním vyprání svou zářivou barvu a tvar. Může se stát i to, že se jeho rozměry natolik zdeformují, že ho nebude možné obléci a nosit.

S podobnými starostmi vám může pomoci EW servis, spol. s r. o. Provozuje velkou prádelnu a čistírnu na Praze 4. Nejen že vaše oděvy vypere nebo chemicky vyčistí, ale postará se také o vaše ložní prádlo, které vám vymandluje. Pokud doma nemáte nějaký malý příruční mandl, takovou službu jistě oceníte. Kdo nerad žehlí, ví, jak je protivné trápit se u prkna se žehličkou, obracet ty velké kusy prostěradel a povlaků na deky a žehlit je po obou stranách. Z prádelny dostanete vaše ložní prádlo nejen nádherně voňavé, ale také dohladka vymandlované a srovnané. Stačí ho jen uložit do skříně. Stejně tak je příjemné nechat si čistit pracovní oblečení. U některých profesí je tak zašpiněné, že si žádá speciální přístup. A s tím si běžné prací prostředky a domácí pračky neporadí.

Služeb společnosti EW servis pochopitelně mohou kromě jednotlivců využívat i firmy. Jde už o zmíněné zakázky při čištění pracovních oděvů a o další služby. EW servis se totiž zabývá nejen praním a čištěním oděvů, ale také nabízí menším provozovnám servis a opravu jejich vybavení a prádelenské techniky. Pokud jste z Prahy a okolí, služby firmy EW servis potřebujete, neváhejte psát na e-mail nebo telefonovat. Ve všem vyjdou vstříc a pokusí se pro vaše prádlo najít to nejlepší řešení.