Zednická firma s rodinnou tradicí

Zednická firma s rodinnou tradicí

Chcete opravit fasádu, zateplit dům, rekonstruovat byt nebo dokonce postavit nový dům? Obraťte se na společnost Poloch.eu, která v roce 2014 získala certifikát „Spolehlivá firma“ a svou kvalitu si stále drží. Provádí rekonstrukce domů a bytů, objednat si u ní můžete také úklidové služby.

Nejčastěji si zákazníci u firmy, která má sídlo v Dolních Domaslavicích na Frýdecko-Místecku, objednávají dlažby, omítky, fasády, zateplení, instalaci vody, plynu a topení, a také koupelny na klíč. Pracovníci firmy připraví řešení na míru, při kterém budou respektovat vaše potřeby a přání. Vše vyhotoví kvalitně a precizně, použijí kvalitní materiály a nakonec po sobě perfektně uklidí.

Poradí s výběrem dlažby, aby vám sloužila dlouhá léta k vaší plné spokojenosti. Do více vytěžovaných prostor položí dlažbu odolnější proti otěru, do kuchyně odolnou proti nárazu a dobře omyvatelnou. Do koupelny radí pokládat dlaždice s protiskluzovým povrchem, které se nepoškodí ani tehdy, když se na ně vylije nějaký chemický přípravek. Dlažba pro exteriéry musí být odolná vůči mrazu, je glazovaná a hutná. Design není dobré vybírat jen podle katalogu, je lepší se zajít podívat přímo do prodejny a zamyslet se nad tím, jak budou dlaždice vypadat na větší ploše.

Omítku je vhodné čas od času opravit u starších domů a po vestavěné instalaci. Nejčastěji se používají štukové omítky, přestože nemají tolik výhodných vlastností a musí se nanášet ve dvou vrstvách. Silikonové jsou dražší, ale zase jsou omyvatelné. Hliněné jsou ekologické a plně recyklovatelné. Populárními interiérovými omítkami jsou sádrové, které nevyžadují podklady, jsou ekologické, regulují vlhkost, mají dobrou přilnavost a snáší je i lidé s alergií.  

Pro nenáročné úpravy interiérů, jako je vyrovnání stěn nebo stropu, snížení stropu, příčky nebo zateplení, se hodí sádrokarton, který je cenově dostupný a přitom kvalitní. Vyrábí se v několika provedeních, může sloužit i jako prvek protipožární ochrany, ochraňovat proti vlhkosti nebo i rušivými akustickými jevy. Má tu výhodu, že se dá jednoduše opravit. Díra se dá vyplnit záplatou nebo se vymění celý blok.

Nový kabát domu ušetří peníze za únik tepla a obydlí bude vypadat lépe. Na nové domy se dávají spíše tepelně izolační fasády, na starší omítkové. Dělají se ale i plechové, dřevěné nebo kamenné.