Kvalitní české vybavení pro řeznictví

Kvalitní české vybavení pro řeznictví

Malá řeznictví a rodinné pekárny si stále více získávají na oblibě. Není nad čerstvý chleba přímo z pece a maso od menších dodavatelů bere čím dál více lidí. Ať už vlastníte pekárnu nebo řeznictví, bez kvalitního vybavení se neobejdete. A pokud se chystáte si ji založit, jistě se vám bude hodit vědět, kde seženete kvalitní české vybavení. Jistě se nejedná o malou investici, ale za kvalitu se vyplatí si zaplatit.

V oblasti strojního zámečnictví a výrobků z nerezu je tu pro vás firma JANEČEK. Pro pekárenský průmysl nabízí výrobu klecí do pece, stojanů, stolů, vozíků pod přepravky do rotačních pecí a dalšího nerezového zařízení.

Dlouholeté zkušenosti má tato firma i v oblasti masného průmyslu a to jak s opravami tak výrobou závěsných háků a dalšího zařízení. Právě v potravinářském průmyslu je nezbytně nutné aby všechna zařízení splňovaly přísné hygienické normy, háky na maso nezrezly a používaná desinfekce je neničila. Toho všeho si je společnost velmi dobře vědoma a kvalitu svých produktů má ověřenou atestem.

Mezi další produkty patří závěsné háky, koše na droby, vozíky pod přepravky, závěsné stromečky, udírenské vozíky, vozíky na přepravu koček, nerezové stoly a další. V nabídce najdete i další věci, bez kterých řeznictví nemůže fungovat, jako jsou váhy, pily na maso, myčky na nářadí nebo sterilizátory. Firma se specializuje i na repase žárovým zinkováním a na zakázkovou výrobu z nerezu.

Firma JANEČEK působí po celé České Republice a v případě zájmu vám zboží doveze, kam budete potřebovat, podle domluvy vlastními auty nebo přepravní službou.