Uzeniny, které si zamilujete

Uzeniny, které si zamilujete

Kdo z nás si někdy nepochutná na dobré šunce, lahodných párcích či voňavé a šťavnaté klobáse? I když názory ohledně toho, jestli uzenina je či není zdraví prospěšná, se různí, pravdou je, že ji najdeme v ledničce téměř každé domácnosti. Uzenina je dnes k dostání prakticky v každém supermarketu. Pokud ale chceme opravdu kvalitní uzeninu, je lepší navštívit specializované řeznictví, které nám zaručí jak kvalitu, tak čerstvost.

Jedním z takových řeznictví je Řeznictví Macáš. To, že si Řeznictví Macáš vyrábí svou vlastní uzeninu, asi není třeba zmiňovat. Za zmínku však určitě stojí výrobky, které řeznictví nabízí a kterými je vyhlášené. Nemůžete se považovat za milovníka a znalce klobás, dokud jste neochutnali vyhlášenou klobásu se sýrem ve skopovém střívku, která je největší specialitou řeznictví Macáš a těžko ji budete hledat někde jinde. Pokud si na klobásky moc nepotrpíte, určitě si zamilujete šťavnatou vánoční a výběrovou šunku, která svou chutí už učarovala nejednomu zákazníkovi. Kromě těchto vyhlášených specialit, na které se sjíždí lidé z široka daleka nabízí řeznictví Macáš i všechny možné druhy masa a klasických uzenin. Zabíjačkové hody nemohou být u vás doma každý den, v řeznictví Tomáše Macáše ale ano. Pokud někdy dostanete chuť na všemožné zabijačkové speciality, zde si určitě vyberete.

Řeznictví a uzenářství Tomáš Macáš je výjimečné i způsobem výroby. Uzeninu totiž vyrábí podle starých klasických receptur, což je mimo jiné důvodem, proč je jejich uzenina tak jedinečná a oblíbená. Řeznictví Macáš vzniklo již v roce 1992 v návaznosti na dlouholetou rodinnou tradici v tomto oboru. To, že nejlépe odvádí práci lidé, které ta práce baví, asi víme všichni. A protože jinak tomu není ani v Macášově řeznictví, najdeme zde ty nejlepší a s láskou vyrobené uzenářské výrobky.