Stavby s jihočeským odkazem

Stavby s jihočeským odkazem

Chcete stavět a hledáte firmu, která už prokázala, že umí a že má dostatečné zkušenosti? Potom je tady pro vás MANE – Jihočeská stavební společnost. Má za sebou více než pětadvacet let práce, staví nejen v České republice, ale také na Slovensku a v Rakousku. Za dobu své existence stála u zrodu více než dvou tisíc bytů, pěti set rodinných domů a stovek občanských, vodohospodářských a dopravních staveb.

MANE začínala jako malá rodinná stavební společnost. Zákazníci byli s její činností velmi spokojeni, zakázek proto rychle přibývalo a firma se rozrůstala. Dnes už zaměstnává stovky pracovníků a při své činnosti se neomezuje jen na jihočeský region. Je skvělá v tom, že se neorientuje jen na jeden typ staveb. Nerozhoduje ani velikost objektu, ani finanční náročnost. MANE zrekonstruuje půdní prostor a vybuduje vám v něm byt za stovky tisíc korun, postaví rodinný dům pro jednu nebo i více generací, opraví hotel a vybuduje na velké ploše třeba supermarket za stovky milionů korun.

Stavební firma MANE je držitelem řady certifikátů kvality, dostala ocenění za energetické hospodárné bydlení a ocenění kvality Presta – Prestižní stavba jižních Čech. Dbá na kvalitu od momentu, kdy je vypracováno projektové řešení stavby, přes její realizaci, až po řemeslný detail. Snaží se všichni, projektanti i stavebníci. Dbají na přísné dodržování norem, protože jejich cílem je, aby se stavba povedla do všech detailů a svému majiteli dobře sloužila. MENA dává na

stavební dílo až pětiletou záruku. Důkazem toho, že stojí o přízeň zákazníků je i to, že zřídila vlastní reklamační oddělení, na které se mohou obrátit klienti se všemi připomínkami. Jeho pracovníci se všemi požadavky zabývají a spolu s 

dalšími odděleními je okamžitě řeší.

MANE se původně zabývala projektováním a obchodem se stavebními materiály, v dalších letech došlo k výraznému rozšíření činnosti, hlavně v oblasti stavební výroby. Jednotlivé divize utvořily samostatné společnosti a vznikl holding MANE. Stavební firma má vlastní developerskou společnost a devadesát procent jejího zisku tvoří stavební výroba pro soukromé investory. Mezi její poslední aktivity patří stavba obytného souboru v Devínskej Novej Vsi, modernizace Kauflandu v Jihlavě a stavba haly Demos v Českých Budějovicích.