S námi je to na beton jisté

S námi je to na beton jisté

Chystáte se stavět a váháte jaké materiály využít?

Nejčastěji využívanou stavební hmotou je beton. Pro své univerzální vlastnosti, kdy může být použit v jakémkoliv prostředí, je využíván ve všech oborech stavebnictví. Beton má řadu dalších výhod, má minimální nároky na údržbu a je to vysoká kvalita za nízkou cenu.

U staveb rodinných domů se využívá hlavně na základové desky, nosné konstrukce ale třeba i bazén.

Pokud stavíte a rozhodli jste se využít tuto univerzální a moderní stavební hmotu ale nevíte kde ji sehnat, obraťte se na betonárku Litoměřice. Na vámi objednané datum a čas zajistíme dovoz betonové směsi na určené místo a také její čerpání. Dopravu obstaráme vlastními mixy se sklápěčkami a na čerpání betonu disponujeme řadou čerpadel. Výrobu čerstvého betonu provozujeme celoročně v našem automatickém provozu. Kromě betonů a směsí nabízíme i zdicí malty, kamenivo zpevněné cementem a potěry vysoké pevnosti.

Našim zákazníkům se snažíme nabízet neustále nové produkty a technologie.

V našich produktech naleznete i směsi pro lité podlahy se samonivelačním účinkem. Pro větší nárazu vzdornost betonu u nás na skladě naleznete ocelovou výztuž v podobě drátků do betonu. Při objednání většího množství vám je také dovezeme až na místo určení.

Pokud si nejste přesně jistí, jakou betonovou směs využít poskytneme vám i služby v oblasti zkušebnictví a poradenství.

I při stavbě domu je v dnešní době je kladen čím dál vyšší důraz na ochranu životního prostředí. Jednou z našich zásad je proto co nejvíce omezit negativní dopad na životní prostředí už při výrobě samotného stavebního materiálu. Do procesu výroby zapojujeme veškeré dostupné bezodpadové technologie, do budoucna plánujeme využívat co nejvíce obnovitelných alternativních zdrojů energie a naše betonárna se nachází mimo obydlenou zónu abychom co nejvíce omezili hlučnost. Zavedením poloautomatické výroby chceme co nejvíce omezit riziko selhání člověka a zajistit tak co největší kvalitu našich produktů.