Cestujte pohodlně jako hvězdy

Cestujte pohodlně jako hvězdy

Chcete po České republice cestovat jako VIP? Kontaktujte firmu Quality Travel Prague, s.r.o. Sídlí v Praze a svoje služby poskytuje zákazníkům už od roku 1991. Můžete cestovat luxusní autobusovou dopravou, limuzínami Mercedes Benz nebo využít pro menší skupinku mikrobusovou dopravu. Řidiči této společnosti nosí uniformy a budou se vám věnovat s tou největší péčí. Firma má skvělé reference, pravidelně zajišťuje dopravu pro takové společnosti jako je IBM, L ´Oreal, Dannone, Microsoft, v minulosti jejích služeb užíval jordánský princ a delegace prezidenta Clintona.

Firma plní přání individuálních cestovatelů, rodin, menších skupin turistů nepřetržitě 24 hodin denně, 365 dní v roce. Její sídlo je v centru Prahy nedaleko hotelu Hilton, takže je dobře dostupná i při osobním styku. Klienti si mohou svoje cesty po České republice nechat ušít na míru a vybrat si z nabídky zajímavých míst přesně to, co je zajímá. Jednotlivé okruhy po Praze a okolí jsou připravené na čtyřhodinové exkurze nebo i delší dobu. Je možné poznávat město ve dne a také v noci, nechat se zavézt do vyhlášené restaurace s tradičním jídlem a ochutnat české pivo nebo moravské víno, případně absolvovat prohlídku města lodí po řece Vltavě.

Mnozí návštěvníci Prahy si přejí podívat se do okolí hlavního města, zejména na hrad Karlštejn nebo zámek Konopiště. Obě přání je Quality Travel Prague schopna splnit, případně zvládnout v průběhu osmi hodin prohlídku obou míst. Dalšími oblíbenými místy jsou Mělník, Kutná Hora a Český Krumlov. Turisté si někdy přejí navštívit také Terezínskou pevnost, továrnu na výrobu tradičního českého skla nebo pivovar. Velmi žádané jsou cesty do Karlových Varů a Mariánských Lázní.

Pro ty, kteří přijíždějí do České republiky opakovaně nebo na delší dobu, je určen výlet po jižních Čechách, který zájemcům představí Tábor, Jindřichův Hradec, Hlubokou a České Budějovice. Cesty se nemusejí omezovat jen na Českou republiku, z Prahy je například možné jet do jižních Čech a potom do Rakouska, třeba až do Salzburgu a Vídně, nebo spojit prohlídku západních Čech s cestou do Německa. Někteří lidé si přejí poznat blíže Jihlavu, Telč, Třebíč a zajet si do Budapešti. Takové cesty potom trvají i několik dní, ale turisté si v klidu a s plným komfortem prohlédnou všechna památná a zajímavá místa naší země.